?DEĞİŞİKLİKLERE MÜDAHALE ETTİM?

?DEĞİŞİKLİKLERE MÜDAHALE ETTİM?

İnegölspor Kulüp Başkanı Münür Kanar, devre arasında oyuncu değişikliklerinde doğru müdahaleler yaparak, 3 puana ulaştıklarını belirterek, ?daha iyi olacağız? mesajı verdi.

İnegölsporKulüp Başkanı Münür Kanar, deplasmanda 2-1 mağlup ettikleri Amed Sportif Faaliyetler maçına ilişkin değerlendirmelerde bulundu.

?DEĞİŞİKLİKLERE MÜDAHALE ETTİM?

Kanar, ?Zor bir maçtı. Biz bunun bilincinde buraya geldik. Maçın 5. dakikasında talihsiz bir gol yedik. Ondan sonra toparlandık. Demek ki bu işlerde bazı şeylere müdahale etmek gerekiyor. Bende onu yaptım. Devre arası oyuncu değişikliğinde müdahale ettim. Demek ki, edilmesi gerekiyormuş ve nihayetinde 3 puanı aldık. Bizim buradan istediğimiz, İnegöl halkının değerli mülki amirlerimizin bize destek vermeleri. Biz daha iyi şeyler yapacağımızdan eminiz, yapacağız da. Devre arası eksik bölgelerimize transferler konusunda değerli büyüklerimiz, eski başkanlarımız, İnegölspor´u sevenlerden destek bekliyoruz. Bize destek verirlerse biz her zaman iyiyi yapmaya çalışacağız. Bundan emin olsunlar. Biz elimizden gelen her şeyi yapıyoruz. Bundan kimsenin şüphesi olmasın. Bu 3 puanı ben İnegöl halkına armağan ediyorum. Kimse beklemiyordu. Sancaktepe maçında futbolumuzla ilgili sıkıntımız vardı. Amed maçında büyük ihtimal mağlup oluruz diye bekliyorlardı ama biz Amed maçına öyle hazırlandık ki, motivasyon olarak kardeşlerimizin peşinatlarını 10 gün önceden ödedik. Rahat bir şekilde maça çıkarttık. Hayırlısıyla 3 puanla maçımızı bitirdik. Önümüzdeki hafta içeride oynayacağımız AfjetAfyonspor maçında taraftarımızın etkinliğini görmek istiyoruz. İşte gördünüz Amed´in taraftarları etkili. Biz şuana kadar etkili bir şey yapmadık. İnşallah taraftarlarımızla, halkımızla, mülki amirlerimizle bütünleşip inşallah gereğini Afyon maçında da yapacağız? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR

 



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22