www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Değişim zamanı geldi

Değişim zamanı geldi

23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek olan Mobilyacılar Odası seçimlerinde başkan adaylığını açıklayan Ziya Çalışkan, değişim zamanının geldiğini söyledi.

Marangozlar ve mobilyacılar Odası seçimleri 23 Ocak Pazar günü gerçekleştirilecek. Oda başkanlığı için adaylığını açıklayan Ziya Çalışkan, seçildiği takdirde yapacaklarını da üyeleri ile paylaştı.

Vaatlerini oda üyeleri ile paylaştı

Çalışkan, üyelere verdiği yemekte şunları söyledi.  “Büyük değişim zamanı geldi. Bu değişimi başlatmak için üyelerimizin desteğini bekliyoruz” dedi. 23 Ocak Pazar günü, Mobilyacılar Odasında seçim heyecanı yaşanacak. Seçim öncesi başkan adaylığını açıklayan Ziya Çalışkan, yönetiminde görev alacaklar isimlerle akşam yemeğinde bir araya geldi. Başkan seçilmesi durumunda hayata geçireceği proje ve çalışmalardan söz eden başkan adayı Çalışkan, üyelerin hayal edemeyeceği güzellikte yeni ve modern oda lokalini yapmak istediklerini söyledi. Çalışkan vaatlerini şöyle sıraladı; “18 yıldır değişim adına hiç bir proje üretemeyenlerden yeni bir değişim beklemek hayaldir. İnegöl Belediyemiz ve TOKİ işbirliğiyle üyelerimize alt ve üst yapısı tamamlanmış modern iş yerleri. Üyelerimizin hayal edemeyeceği güzellikte yeni ve modern lokal binası. Tedarik malzemelerinde kooperatifleşerek üyelerimize en uygun fiyatlarda temin edeceğiz. Kayseri’nin Avrupa birliğinden aldığı 10 milyon Euroluk hibe desteğini Mobimak projesi ile biz de alacağız. İhracat yapabilmeniz için yabancı dil bilen ekipler oluşturacağız. Yurtiçi ve yurtdışı teşviklerden üyelerimizi haberdar edecek bir iletişim ve bilgi ağı kuracağız.”

 

 

 



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,59% 0,25
  • EURO

    34,80% 0,40
  • GRAM ALTIN

    2405,38% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3999,95% -1,80