www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

Deha´lı Anneler Şölende Buluştu

Deha´lı Anneler Şölende Buluştu

Deha Kids Kreş ve Anaokulu velisi anneler, Anneler Günü nedeniyle geleneksel olarak düzenlenen Deha Anneleri Anneler Günü Şöleni´nde bir araya geldiler.

Önceki gün Mado´da düzenlenen ve 120 annenin katıldığı ?Deha Anneleri Anneler Günü Şöleni´nde kahvaltının ardından bir konuşma yapan Deha Kids Kreş ve Anaokulu Kurucu Müdürü Serap Alicik, ?Kadının en büyük görevi analıktır. İlk eğitim verilen yerin ana kucağı olduğu düşünülürse, bu görevin önemi yeterince anlaşılır der yüce önder Atatürk. Dünyanın en zor görevidir annelik ve bu meşakkatli işi hiç gocunmadan yerine getiren tek kişidir anne. Annelik bir kadının en kutsal görevidir. Kadının bu görevi yerine getirirken pek çok acılar ve sıkıntı yaşar. Tüm zorluklarına rağmen annelik Rabbimin bize bahşettiği en ayrıcalıklı sorumluluğudur. Nitekim yeryüzünde kendisini temsil edecek insanoğlunu yetiştirme görevini, biz kadınlara bağışlamıştır. Deha Annelerinin anneler günü kutlu olsun? dedi.

 

YILIN ANNESİ SEÇİLDİ

İki yıl önce kızını Kanser rahatsızlığından dolayı kaybeden okul velisi Nezire Yıldız´ın okul velilerince yılın annesi seçildiğini belirten Alicik, ?Nezire Teyzemiz öğrencimizle büyük bir fedakarlıkla ilgilenmekte ve annesinin yokluğunu yaşına rağmen asla hissettirmemektedir. Uzun zamandır torununun tüm sorumluluğunu üslenmesi ve annelik yapmasından dolayı okulumuzun kıymetli velisi Nezire Teyzemizi yılın annesi seçtik? diye konuştu. Ayrıca yılın annesi seçilen Nezire Yıldız´a çiçek takdim edildi.

 

CİHANGİR´DEN ANNELERE SÜRPRİS

Özel Cihangir Hastanesinden Deha Annelerine Noter Huzurunda yapılan çekilişle sürpriz hediyeler sunuldu. Hastane bünyesinde yeni açılmış olan Estetik Merkezinde 30 anneye özel bakım paketleri Hastane Müdürü İbrahim Demirel tarafından verildi. Demirel, ?Bünyemizde açılmış olan estetik ve güzellik merkezi İnegöl´de uzman doktorlar kontrolünde hizmet etmekte olan ilk merkezdir. Cihazlarımız ancak hastane ortamında faydalanabileceğiniz özelliklerde cihazlardır. Bölümümüzün açılışı anneler gününe tekabül etmesi nedeni ile anneler gününüzde bizde hayatınızı kolaylaştırmak adına küçük bir katkıda bulunmak istedik.  Tüm annelerimizin Anneler Gününü kutluyorum? dedi.

 

Dermatolog hekim gözetiminde; lazer epilasyon, diş bakımı ve diş temizliği, cilt bakımı, lazer leke tedavisi, özel bölge estetiği, 3 check-up, ücretsiz kontrol ve muayene gibi hediyeler yapılan çekilişlerle velilere teslim edildi.

 

DUYGUSAL ANLAR

Öğretmenlerin özenli çalışması ile hazırlanan videolar, velilere duygusal anlar yaşattı. Sevimli minikler ?Annemizi neden severiz?´ sorusuna verdikleri cevaplarla, annelerini bazen güldürürken, bazen de ağlattılar. Tüm öğrenciler tek tek annelerine mesajlarını özel çekimleri ile ilettiler. Program öğretmenlerin Deha anneleri için hazırladıkları el emeği hediyelerinin sunumu ile sonlandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    8978,43%1,95
  • DOLAR

    32,33% 0,24
  • EURO

    35,06% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2298,04% 0,92
  • Ç. ALTIN

    3855,46% 0,02