www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Dekan Pirinççi´ye ziyaret

Dekan Pirinççi´ye ziyaret

İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah yürütme kurulu üyeleri ile birlikte Uludağ İşletme Fakültesine dekanlığına atanan Prof. Dr. Ferhat Pirinççi´yi ziyaret etti.

Geçtiğimiz gün gerçekleştirilen ziyaret İnegöl Kent Konseyi Başkanı Haydar Cerrah ve yönetim kurulu üyeleri katıldı.

Ziyarette bir konuşma gerçekleştiren Uludağ Üniversitesi İşletme Fakültesi Dekanı Prof Dr. FerhatPirinççi, "Birlikte projeler yaparak bu ilçe ye güzel eserler bırakmak istiyoruz. Kısa zamanda edindiğim izlenime göre İnegöl çok dinamik ve hareketli bir yer, ticaretin hızlı olması nedeniyle, hem öğrencilerimiz için güzel bir imkân, hemde işletmeciler için üniversite iyi bir nimet. Tarafları ilçenin menfaatine buluşturmak istiyoruz "dedi.

Konsey Başkanı Haydar Cerrah yaptığı açıklamada, " İnegöl de her zaman un, şeker ve yağ hazırdır. Birde helva yapacak usta varsa işler çok kolay ve hızlı yürür. Sizden isteğimiz, İnegöl ile olan irtibatınızı biraz daha güçlendirmeniz ve kentin sosyal, Kültürel ve ekonomik gelişimine bilimsel açıdan katkı sağlamanızdır.Sizlerdençalıştaylar, konferanslar ve panellerle kentin kültürel ve düşünce dünyasına katkı sağlamanızı bekliyoruz.İnegöl de yapılacak etkinliklerde üniversitemizin Dekanı başta olmak üzere öğretim üyelerini ve öğrencilerini görmek istiyoruz. Bu kopukluk giderilmelidir. Üniversite ve kentin uyumlu çalışmasında ilçemiz ve ülkemiz adına çok güzel sonuçlar ortaya çıkacaktır" diye konuştu.

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ

 



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00