DEMİREL; MUTLUYUZ

DEMİREL; MUTLUYUZ

AK Parti İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl´de çalışan Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın büyükşehir belediye başkanı olmasından mutluluk duyduklarını söyledi.

 AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel, İnegöl Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesi ile ilgili açıklamalarda bulundu.

SEVİNÇ DUYUYORUZ

Konu ile ilgili konuşan Başkan Adem Demirel, ?Son günlerde Cumhurbaşkanımız ve Sayın Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın tasarrufu ile bazı belediye başkanlarının istifası istenmiş ve istifa eden belediye başkanlarının yerine yeni görevlendirmeler yapılmıştır. Bursa Büyükşehir eski Belediye Başkanı Recep Altepe´nin istifa etmesinin ardından Bursa için yeni bir süreç başlamış ve bu sürecin sonunda, Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan´ın talebi ile İnegöl Belediye Başkanı Sayın Alinur Aktaş, Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday olmuş ve belediye meclisinin oylaması ile seçilmiştir. Ben İnegöl İlçe Başkanı olarak bu durumdan son derece memnun ve mutlu oldum. İnegöl´de görev yapan bir arkadaşımızın, Bursa´da yada başka bir yerde göreve uygun görülmesi bizler için sevinç vericidir. Artık Bursa´da yeni bir süreç başlamıştır. Yapacak çok iş vardır, halka hizmet etmek için heyecanla İnegöl´de çalışan Belediye Başkanımız Alinur Aktaş, Bursa halkına gerekli hizmeti verecektir. Ben tekrar göreve seçilen Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Alinur Aktaş´a görevinde başarılar diliyorum. Bursa´mıza ve İnegöl´ümüze hayırlı olsun? dedi.

 Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07