Demirel, şikayetleri dinledi

Demirel, şikayetleri dinledi

AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri, Baykoca Mahallesi´nde TOKİ konutlarında ikamet eden vatandaşları ziyaret ederek şikâyetlerini dinlediler.

Geçtiğimiz Çarşamba akşamı TOKİ´de ikamet eden vatandaşın hizmet alamadıkları ve aidatların yükselmesi nedeniyle basın açıklaması yapmasının ardından AK Parti İnegöl İlçe Başkanı Adem Demirel ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşlar ve TOKİ yöneticileri ile bir araya gelerek sorunları değerlendirdi.

VATANDAŞLARIMIZIN HAKLI TALEPLERİ VAR

Vatandaş ve yöneticiler ile yapılan toplantı sonrasında açıklamalarda bulunan Demirel, ?Geçtiğimiz günlerde TOKİ´de oturan vatandaşların bir takım sorunları medyaya yansıdı. Bizlerde bu sorunların nedeni ve çözüm yolu ile ilgili buraya gelerek, hem vatandaşlarımız ile hem de TOKİ konutlarında yöneticilik yapan arkadaşlar ile görüşme gerçekleştirdik. Vatandaşlarımızın haklı talepleri var. Burada daha önceki yönetimlerden kalan bir takım sorunlar oluşmakta. Biz bugün tüm sorunları burada vatandaşlarımızdan dinleyerek notlarımızı aldık. Yönetici arkadaşlarda bu sorunların tamamının en kısa sürede çözüleceğini belirterek bizlere söz verdiler. Tabii buraya gelip sorunları dinlemekle işimiz bitmiyor. Biz buradaki sorunların çözülüp, çözülmediğini takip ediyoruz. Zaman zaman yönetici arkadaşlarımızda buraya gelerek, yerinde değerlendirmelerde bulunacaklar. Bizlerin amacı ve gayesi AK Parti olarak, vatandaşımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak ve vatandaşlarımıza hizmet etmektir. Tüm İnegöl´ün olduğu gibi, bizlere her zaman desteklerini esirgemeyen TOKİ konutları sakinlerinin yanındayız. Sorunlar varsa elbette çözülecektir. Bizlerinde görevi bu sorunlar dile getirildikten sonra çözüme kavuşturmaktır. Büyük bir özveri ile hem vatandaşlarımız hem de yönetici arkadaşlar masaya oturarak sorunları anlattılar. Kendilerine teşekkür ediyorum. Dediğim gibi inşallah en kısa süre sorunlar çözülecektir? dedi.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00