DEMOKRAT PARTİ'DE SÜRPRİZ ADAY

DEMOKRAT PARTİ

Yerel seçimlerde ittifak olmaması halinde Demokrat Parti İnegöl'de dengeleri değiştirmek istiyor.

31 Mart yerel seçimler için siyasi partiler aday belirleme çalışmalarında sona gelirken Demokrat Parti İnegöl İlçe Başkanlığı sürpriz bir adayla seçime girmeye çalışıyor. Yerel seçimlerde ittifak olmaması halinde Demokrat Parti İnegöl'de dengeleri değiştirmek istiyor.
YÖNETİM İSİM ÜZERİNDE ANLAŞTI
AK Parti, CHP, MHP ve İYİ Parti 31 mart yerel seçimler için adaylarını tek tek açıklarken, Demokrat Parti de İnegöl'de iddialı bir adayla seçim yarışında öne geçmek istiyor. İlçe yönetimi aday konusunda ince eleyip sık okurken, yönetim kurulu üyelerinin bir isimde anlaştığı öğrenildi. 
GENEL MERKEZ SICAK BAKIYOR 
Bugüne kadar ilçe ve il yönetiminde başarılı çalışmalar yapan, akabinde de genel merkezin dikkatini çekerek MKYK üyeliğine seçilen İnegöllü iş adamı Ahmet Şen'in Demokrat Parti İnegöl Belediye Başkan adayı olacağı konuşuluyor. İlçe yönetiminin, il yönetimine ve genel merkeze Ahmet Şen'in sunduğu ve olumlu yanıt alındığı öğrenildi. Yerel seçimlerde Demokrat Parti'nin ittifak yapmaması halinde Şen'in belediye başkan adayı olmamasına kesin gözüyle bakılıyor.



  • BIST 100

    10003,58%0,89
  • DOLAR

    32,36% -0,24
  • EURO

    34,75% 0,04
  • GRAM ALTIN

    2438,41% 0,00
  • Ç. ALTIN

    3954,35% -0,68