DEPLASMANDA BÖYLE BİR GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

DEPLASMANDA BÖYLE BİR GALİBİYETE İHTİYACIMIZ VARDI

İnegölspor’un deplasmanda 1-0 kazandığı Gaziosmanpaşa maçının ardından açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Mehmet Bulut, iyi futbol oynadıklarına vurgu yaparak; “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı” dedi.

 

İnegölspor’un Pazar günü deplasmanda oynadığı ve Berkay’ın ikinci yarıda attığı tek golle 1-0 galip ayrıldığı Gaziosmanpaşa maçı hem puan olarak, hem de motivasyon açısından takımı ateşledi. Bordo Beyazlılar, zorlu karşılaşmada iyi futboluyla da beğeni topladı.

 

DEPLASMAN GALİBİYETİNE İHTİYACIMIZ VARDI

Maçın ardından açıklamalarda bulunan İnegölspor’un deneyimli Teknik Direktörü Mehmet Bulut, girilen pozisyonlar değerlendirilebilse daha farklı sonuçları da alabileceklerini belirterek; “Böyle bir galibiyete ihtiyacımız vardı. Bugün iyi bir futbol oynadık. İyi mücadele ettik. Sentetik saha olmasına rağmen iyi pas yaptık. Rakibe net pozisyon vermedik. Özellikle ikinci yarıda girmiş olduğumuz net pozisyonlar var. Girmiş olduğumuz pozisyonları değerlendirebilsek, maçın skoru daha farklı olabilirdi. Ama oynanan futbol ve mücadele sevindirici. Deplasman galibiyetine ihtiyacımız vardı. Galibiyetten dolayı futbolcularıma teşekkür ediyorum” dedi.

 

3 BÖLGEDE DE İYİYDİK

Açıklamalarında taraftara da teşekkür eden Bulut, “Esas olan istikrar. Çarşamba günü çok önemli Tarsus İdman Yurdu maçımız var. Bu galibiyetin sevincini bugün yaşayıp yarından itibaren Tarsus maçının hazırlıklarına başlayacağız. Bugün gerçekten iyiydik. Savunmada da, orta sahada da, hücumda da iyiydik. Gayet organize ataklar geliştirdik. Kazandığımız için mutluyuz” dedi.



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24