DEPLASMANDA DAHA İYİ OYNUYORUZ

DEPLASMANDA DAHA İYİ OYNUYORUZ

İskenderun maçındaki puan kaybını Körfez deplasmanında kapatmak istediklerini ifade eden İnegölspor Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “Deplasmanda daha iyi oynuyoruz, daha fazla pozisyon buluyoruz. İnşallah bu hafta da böyle olacak.” dedi.

Spor Toto 2. Lig Beyaz Grupta mücadele eden İnegölspor, ligin 6. haftasında oynayacağı Körfez Futbol Kulübü maçının hazırlıklarına devam ediyor. Pazar günü deplasmanda oynanacak olan zorlu mücadelenin hazırlıklarına Bordo Beyazlı ekip Teknik Direktör Mehmet Bulut nezaretinde kulüp tesislerinde devam ediyor. Zorlu mücadeleye sıkı hazırlanan İnegölspor’da tüm planlar galibiyet üzerine kuruldu.

 

KÖRFEZ; KALİTELİ VE İYİ BİR TAKIM

Bu hafta sonu deplasmanda oynanacak Körfez maçının önemli bir karşılaşma olduğunu kaydeden İnegölspor’un Teknik Direktörü Mehmet Bulut, “Körfez Futbol Kulübü lige iyi başlayamadı. Bizim maçımızı çıkış maçı olarak görüyorlar. Kaliteli ve iyi bir takım. Şu anki puan tablosundaki durumları kimseyi aldatmasın. Ona göre hazırlıklarımızı yapıyoruz.” dedi.

 

TAKIM GENİŞ ALANDA DAHA ETKİLİ

Kaybedilen puanları telafi etmek için Körfez maçından galibiyetle dönülmesi gerektiğini aktaran Mehmet Bulut, “İçeride 4 puanlık bir kaybımız var. Gaziosmanpaşa’yı yenerek Tokat maçındaki kaybı kapattık. İskenderun maçındaki kaybı da Körfez deplasmanında kapatmak istiyoruz. Deplasmanda daha iyi oynuyoruz, daha fazla pozisyon buluyoruz. İnşallah bu hafta da böyle olacak. Bizim takımımız geniş alanda daha etkili bir takım. Kapalı savunmaya ilişkin bazı sıkıntılarımız var. İnşallah hafta sonu Körfez maçından puan ya da puanlarla döneriz.” dedi.

 

LİGİ HAFTA HAFTA DÜŞÜNÜYORUZ

Ligin ilk 5 haftasını da değerlendiren Mehmet Bulut, “Bizim düşüncemiz içerideki maçları özellikle kazanmaktı. İçeride 3 maç oynadık, 4 puan kaybımız var. Deplasmandan da 3 puan aldık. 5 maçta 8 puan, 15 maçta 24 puan yapar. İkinci yarıda da o kadar puan alsak 50 puan civarında bir puan da bizi Play-Off içerisinde tutar. Bizim temel anlayışımız içeride kazanıp dışarıdan da en az 1 puan getirmek. Hafta hafta düşünüyoruz.” diye konuştu.

 

Mehmet Bulut son olarak kırmızı kart cezası bulunan Raif ile Bayram’ın cezasının bittiğini ifade ederek, ameliyat olan Caner dışında eksiğin bulunmadığını sözlerine ekledi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07