DERBİ DEĞİL MAHALLE MAÇI: 0-0

DERBİ DEĞİL MAHALLE MAÇI: 0-0

Cumartesi günü kendi sahasında lig lideri Nilüferspor’u ağırlayan bordo beyazlılar, sahadan golsüz berabere ayrıldı. Tribünleri dolduran taraftarların 90 dakika susmadığı karşılaşmada, her iki takımın ortaya koyduğu futbol vasatın üzerine çıkmadı. P

Spor Toto 3. Lig 1. Grup`ta mücadele eden İnegölspor, hafta sonu ilçe stadyumunda ağırladığı lig lideri Nilüferspor ile 0-0 berabere kaldı.

İnegölspor daha önce oynadığı 9 maçta sadece 1 kez mağlup edebildiği Nilüferspor ile ilçe stadyumunda karşı karşıya geldi. Süper lig hakemlerinden Özgüç Türkalp’ın düdük çaldığı maçta taraftarlar takımlarını yalnız bırakmadı. İki takımın kontrollü başladığı maçta ilk önemli atak Nilüferspor’dan geldi. 29.  dakikada Eray`ın kullandığı serbest atıştan gelen topa Ahmet altı pasta yükseldi, top kalecide kaldı. İlk yarıda başka pozisyon olmayınca ilk yarı golsüz sona erdi.  

İkinci yarının başlamasıyla birlikte rakibinin üstüne gitmeye başlayan Bordo Beyazlılar 51`inci dakikada Oktay`ın kullandığı serbest atışta Zafer ceza alanında kafayla tamamladı, kaleci son anda topu çıkardı. 62`nci dakikada ise ceza alanında yaşanan karambol de topla buluşan Recep iki savunma oyuncusundan sıyrılıp sert vurdu, top yine kalecide kaldı. Maçın önemli ve son atağı da İnegölspor’dan geldi. 78`inci dakikada kaleci Zekeriya`nın uzaklaştırmak istediği topa Serdar Aytek vurdu, kaleci yine gole izin vermedi. İki takımda yakaladığı pozisyonları gole çeviremeyince maç golsüz sona erdi.

Lig lideri olarak İnegöl’e gelen Nilüferspor, İnegölspor karşısında aldığı beraberlikle ligde 2. sıraya düştü. Ligin yeni lideri ise, Bayrampaşa Spor’u evinde 3-2 yenen Tepecikspor oldu. İnegölspor ise, aldığı beraberlikle bir sıra gerileyerek, 8. sıraya düştü.

Ligde kötü günler geçiren ve aldığı başarısız sonuçlar ile ligin dibine demir atan Malatyaspor, 72Batmanspor maçına çıkmadı. İnegölspor son kalan maçlarını Menemen Bld ve Diyarbakır Kayapınar ile oynayacak.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22