Derbide Gülen Kurtuluşspor Oldu

Derbide Gülen Kurtuluşspor Oldu

2 kırmızı kart, 3 gol… Gergin geçen İnegöl derbisinde gülen taraf Kurtuluş oldu. Kafkasspor’u 3-0’la geçen Sarı-Kırmızılar, zirve yarışında biz de varız dedi.

Süper Amatör Lig A grubu ekiplerimizden Kafkasspor ile Kurtuluşspor, Cumartesi günü nefes kesen İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi. Kurtuluş Sahasında oynanan müsabakada 2 kırmızı kart çıkarken, Kurtuluşspor’un 3-0 galibiyetiyle sonuçlanan müsabakayı her iki takımda 10 kişi tamamladı.

 

Süper Amatör Ligde namağlup 2. sırada yer alan 14 puanlı Kafkasspor, 9 puanla 6. sırada yer alan Kurtuluşspor’la İnegöl derbisinde karşılaştı. Süper Lig yardımcı hakemlerinden Hakan Yemişken’in yönettiği karşılaşmanın ilk yarısında her iki takım da pozisyon üretemedi. 45 dakika golsüz sona erdi.

 

45 DAKİKADA 3 GOL 2 KIRMIZI KART

İkinci yarıda rakibine oranla daha fazla pozisyon bulan Kurtuluşspor’da 61. dakikada Ufuk perdeyi araladı 1-0. Bu golden sonra risk alarak gol için yüklenen Kafkasspor açık verince, bu defa 67. dakikada sahneye Hakan Serbest çıktı. Hakan’ın attığı golle Kurtuluşspor farkı 2’ye çıkardı. 73. dakikada Kafkasspor’lu Mehmet rakibine yaptığı faul sonrasında direk kırmızı kartla oyun dışı kaldı. 8 dakika sonra bu kez kart Kurtuluşspor’lu Muhammet’e çıktı. Muhammet, ikinci sarıdan kırmızı kartla oyundan atıldı. 87. dakikada organize gelişen Kurtuluşspor atağında, Çetin maçın skorunu tayin etti 3-0.

Maç sonrası Kurtuluşspor’lular büyük sevinç yaşarken, Kafkasspor’da ise hüzün hakimdi.

 

BAŞKANLARDAN ÖRNEK DAVRANIŞ

Saha içerisinde yaşananlar nedeni ile maç sonrasında da soyunma odası yolunda iki takım oyuncuları arasında kısa süreli gerginlik yaşanırken, kulüp yöneticileri ise düşman çatlattı. Kurtuluşspor Başkanı Ahmet Mestan ve Kafkasspor Başkanı Recep Yavuz, maç sonrası saha içerisinde birbirlerini tebrik ederek birlikte poz verdiler.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07