Derbinin Galibi Yenicespor

Derbinin Galibi Yenicespor

Süper Amatör Küme B grubunda liderlik yarışında olan iki temsilcimiz, İnegöl derbisinde karşı karşıya geldi. Yenicespor, Gençlergücü’nü Mehmet’in kaydettiği golle 1-0 mağlup ederek yeniden liderliğe yükseldi.

Amatör Küme’de heyecan artarak devam ediyor. Son haftalarına gelinen ligde zirvede takımlar sürekli değişirken, haftaya İnegöl derbisi damgasını vurdu. Gençlergücü, lider olarak girdiği haftada Yenicespor’a konuk oldu. Galip gelmesi halinde koltuğu devralacak olan Yenicespor, bu fırsatı geri tepmedi ve Mehmet’in kaybettiği golle sahadan 1-0 galip ayrılarak yeniden zirvenin sahibi oldu.

KAFKAS DEVAM DEDİ

Sıkıntılı günler geçiren Kafkasspor ise, Ağaköy’ü konuk etti. Yeşil-Beyazlı temsilcimiz ya tamam ya devam demek için çıktığı maçtan, Serkan’ın golüyle 1-0 galip ayrılarak umutlarını sürdürdü.

Karadeniz Güvenspor ise Milletspor’u ağırladı. Bordo-Mavililer, Yavuz( ve Yusuf’un golleri ile sahadan 3-1 galip ayrılarak 3 puanı hanesine yazdırdı.

İNEGÖL GEMLİK’TE KAYIP

Süper Amatör Ligdeki bir diğer temsilcimiz İnegölspor ise, Gemlik deplasmanında kayıpları oynadı. Bordo-Mavililer, grubun zorlu takımlarından olan Gemlik’e 4-2 mağlup oldu. İnegölspor’un iki golü İsmail’den geldi.

MESUT YETİŞ’E VEFA

Kurtuluşspor, dün sahasında oynadığı Burgaz maçına hüzünlü çıktı. Hafta içerisinde kulüp yöneticilerinden Mesut Yetiş’in vefatıyla sarsılan Sarı-Kırmızılılar, maça ‘Kulübümüzün medarı iftiharı Mesut Yetiş, seni hiçbir zaman unutmayacağız. Mekanın Cennet olsun’ pankartıyla çıktı.

45. dakikada Muhammet ile 1-0 öne geçen Kurtuluşspor, 75.dakika Hakkı’nın golüne engel olamadı. Sarı-Kırmızılılar, 2 puanı sahada bıraktı.



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00