DERBİYE HAZIRIZ

DERBİYE HAZIRIZ

Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu, tüm Kafkasspor taraftarını haftasonu İnegöl derbisinde karşılaşacakları Gençlergücü müsabakasında takımlarına destek vermeye davet etti.

Sezona şampiyonluk ve Bölgesel Amatör Lig hedefiyle başlayan Kafkasspor´da Pazar günü Gençlergücü ile oynanacak olan İnegöl derbisi heyecanı yaşanıyor.

 

OYUNCULARIM İNANILMAZ BİR MÜCADELE VERDİLER

Duaçınarı müsabakası ile ilgili değerlendirmelerde bulunan Kafkasspor Teknik Direktörü Eser Pullu, ?Oyunun tamamında çok kontrollü oynadık. Maçın başında geriye düşmemize rağmen, oyuncularım oyun disiplinini  hiçbir şekilde bozmadı. Birlik ve beraberlik anlamında inanılmaz bir mücadele  verdiler. Sahada oyuncularımın ortaya koyduğu mücadele gerçekten mükemmeldi. Nasıl kazanmamız gerektiğini biliyorlar. O  şekilde oynadık ve müsabakayı 3 puanla kazandık. Bütün oyuncularımı tebrik  ediyorum. İnşallah bundan sonra çok iyi müsabakalar oynarız, yolumuza devam  ederiz? dedi.

 

DERBİYE DESTEK

Eser Pullu son olarak, ?Duaçınar maçında bizi yalnız bırakmayan taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. Tüm taraftarlarımızı Pazar günü saat 12.00 de Sanayi Sahası´nda Gençlergücüspor ile karşılaşacağımız İnegöl derbisine bekliyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22