DERDİMİZ HAİNLERLE

DERDİMİZ HAİNLERLE

AK Parti Bursa Milletvekili Hüseyin Şahin, "Bizim derdimiz hainlerle, teröriste yardım ve yataklık yapanlarla, onlara silah taşıyanlarla, onları kucaklayanlarla, sırtını onlara dayayanlarla? dedi.

AK Parti Milletvekili Hüseyin Şahin, dokunulmazlar konusuna değindiği konuşmasında, terör örgütü mensuplarına ve hainlere sert çıktı.

Dokunulmazlık kanununa vurgu yapan Şahin, ?Biliyorsunuz bir hafta önce dokunulmazlıkların kaldırılması konusunda bir yasa değişikliği yaptık. Şuanda Türkiye´de bulunan 550 milletvekilinin Başbakan dâhil dokunulmazlığı kalktı. Fezlekesi olanlar Cumhurbaşkanlığı onaylamasından sonra mahkemeye sevk edilecek. Bu toprağı seven, bu bayrağı seven, bu ezanı seven, bu insanları sevenlerle ne TBMM´nin, ne de bizim bir zorumuz olmaz. Bizim derdimiz hainlerle, teröriste yardım ve yataklık yapanlarla, onlara silah taşıyanlarla, onları kucaklayanlarla, sırtını onlara dayayanlarla? diye konuştu.

DEVLET DAİMA 18 YAŞINDA

Devletin daima 18 yaşında olduğunu vurgulayan Şahin, ?Onlar şunu çok iyi biliyorlar devlet daima 18 yaşında, ilelebet 18 yaşında kalacaklar. Şu albayrak başka renge bürünmeyecek, o al al bayrağın rengini şehitlerimiz bize emanet ettiler. Hilalini inanıcımız yıldızını da istikbalimiz sembol eder. İstikbalini inşallah bize bırakan neslimize layık olacağız. Biz huzur içinde kongre tertip ediyoruz ama aklımızın büyük bir bölümü aslında orada. Biliyorum her namazda dua ediyoruz, niyaz ediyoruz orada bizim için mücadele eden güvenlik güçlerimize dua ediyoruz. Yarabbi senin kahhar ismi şerifinle, o ismi şerifin yüzü suyu hürmetine bizi bölmek isteyenlere, bizi ayırmak isteyenlere aman verme onları perişan eyle. Bizim duamız budur? ifadelerini kullandı.

 

 



  • BIST 100

    10203,22%-0,05
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,95% 0,47
  • GRAM ALTIN

    2401,90% 0,23
  • Ç. ALTIN

    3898,95% 0,54