DEREYE DÜŞEN ALKOLLÜ ŞAHSI POLİS KURTARDI

DEREYE DÜŞEN ALKOLLÜ ŞAHSI POLİS KURTARDI

Derede bir şahsın yattığı ihbarını alan ve kısa sürede olay yerine gelen Emniyet ekipleri, alkollü olduğu anlaşılan şahsı dereden çıkarmak için el birliğiyle düştüğü yerden çıkartıldı.

Dün saat 17.30 sıralarında Deydinler köprüsü mevkiinde dere boyunda bir şahsın hareketsiz bir şekilde yattığı şeklinde ihbar alan İnegöl Emniyet Müdürlüğüne bağlı ekipler, kısa sürede olay yerine geldiler. Dere boyunda vücudunun yarısı derenin içerisinde olan ve yüksek miktarda alkollü olduğu öğrenilen şahsın dereden çıkarılması için emniyet ekipleri büyük bir mücadele sergiledi. Ekipler isminin Hasan V. olduğu öğrenilen şahsı dereden çıkarmak için el ele tutarak dere kenarına kadar indi. Alkollü şahsı kaldırarak yeniden aynı şekilde birbirlerini yukarıya doğru çekerek dereden çıkan ekipler, yaptıkları kurtarma operasyonu ile takdir topladı.

Beni Buraya Attılar

Aşırı alkol aldığı için dereye düştüğü tahmin edilen şahsın, sağlık durumunun iyi olduğu ifade edildi. Polislerin şahsı dereden çıkarmasının ardından kendini birilerinin buraya attığını iddia eden Hasan V. “Sen o kadar fedakârlık yap, ondan sonra seni dereye atsınlar” diye söylendi. Daha sonra polislere kendisini evine bırakmalarını istedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07