DERNEKLER PROJEMİZİ ŞEKİLLENDİRDİK

DERNEKLER PROJEMİZİ ŞEKİLLENDİRDİK

Saadet Partisi Belediye Başkan adayı Salih Berber, derneklerle ilgili projelerini şekillendirdiklerini, artık derneklerin bugün yaşanan sıkıntıları yaşamayacağını söyledi.

İnegöl Bayburtlular Derneği Başkanı İskender Gacır, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte Saadet Partisi’ni ziyaret etti. Ziyarette konuşan SP Belediye Başkan Adayı Salih Berber, derneklerle ilgili bir müjde vermek istediğini belirterek yerel seçimlerde İnegöl Belediyesi’ni kazanmaları halinde uygulayacakları dernekler projesinin hazırlandığını söyledi. Berber, proje hakkında ise bilgi vermedi.

 

Ziyarette konuşan Bayburtlular Dernek Başkanı İskender Gacır, “Şuanda bir seçim atmosferine girildi. Bütün partiler çalışmalarına başladı. Rabbim hayırlısını nasip etsin. Güzel bir çekişme olur inşallah” dedi.

 

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Ertan Sütçü ise, 3 ayı aşkın zamandır sahada çalışmalarını sürdürdüklerini ifade ederek; “Derneklerimizin de aynı şekilde yoğun bir faaliyet içerisinde bulunduğunu ifade etmek istiyorum. Bu bir özveridir. Dernekler bizim için bir zenginlik aracı. Onların sayesinde seçmenlerimize çok daha kolay ulaşabiliyoruz. Bizler derneklerimizle sürekli istişare eden ve diyalog kurmaya çalışan bir partiyiz. İnşallah Belediye seçimlerini kazanarak Belediye Başkanımızla beraber derneklerimizle olan diyaloglarımızı daha da güçlendireceğiz” dedi.

 

EN DONANIMLI BAŞKAN ADAYINI BELİRLEDİK

6 aylık bir süre içerisinde istişareler yaparak Belediye Başkan adaylarını belirlediklerini de açıklayan Ertan Sütçü, “3 ayı aşkın zamandır da sahadayız. Belediye Başkan adayımız da en donanımlı, Belediyeyi yönetebilecek dirayete, kapasiteye sahip bir kişidir. Bu konuda cenabı Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Böyle bir isimle sahadayız. Saadet Partimiz en son seçimlerde yüzde 29 oy almış, halkımız Saadet Partimize ana muhalefet görevini yüklemiş. 5 yıllık süre içerisinde bu görevi de en güzel şekilde yerine getirmenin çabası içerisinde olduk. İnşallah önümüzdeki seçimlerde de halkımız ilgi ve alakadan çok daha üst seviyede ve bizlere olan teveccühü artıyor. İnşallah 3 aydan beri yapmış olduğumuz uzlaşı ve istişareye dayalı çalışmalarımızı bundan sonra da devam ettireceğiz” şeklinde konuştu.

 

DERNEKLER ARTIK SIKINTI ÇEKMEYECEK

Son olarak SP Belediye Başkan adayı Salih Berber bir konuşma yaptı. Derneklerle ilgili hazırladıkları projeye son şeklinin verildiğini de müjdeleyen Berber, “Dernek Başkanımıza ve yönetimine bu nazik ziyaretlerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz. Biz 100 günü aşkın süredir sahadayız. Parti binamızda çok bulunamıyoruz. Bizi ilk ziyaret eden bu anlamda siz oldunuz. Bu vesile ile bu akşam köylerimizde olacakken sizlerle birlikte olduk. Ziyaretiniz için de teşekkür ediyoruz. İlk müjdeyi de burada vermek istiyorum. Derneklerimiz hemşerilerimizin sosyal-kültürel değerlerini üst seviyeye çıkarmak ve bu anlamda hizmet etmek için örgütlenmişlerdir. Biz de inşallah derneklerimize bu faaliyetlerini rahat bir şekilde icra edecekleri uygun ortamı hazırlamak üzere projelerimizi şekillendirdik. Dernek faaliyetlerinin, sosyal ve kültürel kuruluşların en güzel şekilde organize edilmesi için projelerimiz var. Allah’ın izniyle derneklerimiz şu anki karşılaştıkları sıkıntıları aşmış olacaklar” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07