www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DERNEKLERİN GENÇLİK KOLLARINI BİRLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

DERNEKLERİN GENÇLİK KOLLARINI BİRLEŞTİRMEYİ HEDEFLİYORUZ

Ak Parti Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, Şavşatlılar Derneğine gerçekleştirdikleri ziyarette yaptığı konuşmasında, ilçemizdeki gençlik kolları bulunan tüm dernekleri bir araya getirmeyi hedeflediklerini söyledi. Arda, bu birliktelikle beraber dernekle

Ak Parti Gençlik Kolları, önceki akşam Şavşatlılar Derneği Gençlik kollarını dernek lokalinde ziyaret etti. Ak Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Oktay Arda, ziyarette yaptığı konuşmasında ilçemizdeki tüm gençlik kolları olan derneklerin bir araya gelmesi şeklinde bir projeleri olduğunu belirtirken, Şavşatlılar Derneği Başkanı Zafer Yaşar ise tüm siyasi partilere eşit mesafede olduklarını söyledi.

Amacımız Tüm Dernekleri Tek Çatı Altında Toplamak        

Yapılan ziyarette konuşan Arda, gençlik kolları olarak seçim sathımı halinde belirlemiş oldukları bir çalışma ile alakalı olarak Şavşatlılar Derneğini ziyaret ettiklerini söyledi. Arda, “Ak Parti İnegöl İlçe Gençlik Kolları olarak seçim sathımı hali içerisinde belirlemiş olduğumuz bir çalışma durumuyla alakalı bu akşam Şavşatlılar Derneğine bir ziyarette bulunuyoruz. Ak Partimizi genç kardeşlerimize anlatmak, genç kardeşlerimizin Ak Parti hakkındaki düşüncelerini almak, varsa projelerini almak ve sıkıntılarını dinlemek adına bu tür ziyaretlerde bulunuyoruz. Böyle güzel bir ortamın içerisinde bulunmanın da mutluluğunu yaşıyoruz” dedi. Projeleri hakkında da açıklamalarda bulunan Arda, “Amacımız, İnegöl’deki derneklerde, gençlik kolları olanları bir araya getirmek. Yaptığımız araştırmaya göre, ilçemizde gençlik kolları olan 20–25 dolayında dernek var. Bunları bir araya getirerek her derneğin başkanı ve bir sözcüsü ile birlik olmaları. Daha sonra da aralarından bir başkan seçmeleri. Bunun sebebi ise siyasal düzeyde kendilerini anlatabilmeleri” şeklinde konuştu.

Her Partinin Başımızın Üzerinde Yeri Var

Şavşatlılar Derneği Başkanı Zafer Yaşar ise, gençlik kolları olarak hedeflerini İnegöl’e hizmet edebilmek olduğunu kaydederek, “Şavşatlılar Derneği olarak burada bulunmamızın, buradaki oluşumumuzun amacı İnegöl’de yaşayan Artvinliler ve İnegöllü arkadaşlarımızın, kardeşlerimizin birlik içerisinde olması. İnegöl bir mozaik, İnegöl’de her yerden her insan var. Kaynaşmak, anlaşmak, bir araya gelmek amacımız. Burada insanlara ve İnegöl’e hizmet etmek istiyoruz. Biz, Ak Partiye olduğu gibi her partiye eşit mesafede yaklaşmaktayız. Bu hareketle tüm Türkiye’nin birlik ve beraberliğini savunan her partinin başımızın üzerinde yeri vardır” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19