DERS VERME ZAMANI

DERS VERME ZAMANI

Yaşanan terör olaylarını protesto etmek amacıyla dün hastane bahçesinde açıklama yapan sağlık çalışanları, teröre ve teröre destek verenlere derslerini verme zamanının geldiğini söyledi.

 

Terör örgütü PKK´nın hain saldırıları devam ederken, Türkiye onlarca şehidine ağlıyor. Bir yandan TSK kırsal alanda operasyonları sürdürürken, bir yandan da emniyet güçleri terör örgütünün şehir içi yapılanmalarına yönelik operasyonlarla eli kanlı teröristlerin hain planlarını bozmak için çaba sarf ediyor. Türk halkı olan biteni çaresiz bir şekilde izlemeye devam ederken, teröre ola tepki de günden güne artıyor.

HASTANE BAHÇESİNDE PROTESTO

Terör olaylarıyla ilgili dün İnegöl´de de bir protesto gösterisi yapıldı. Genel Sağlık-İş Sendikasına bağlı sağlık çalışanları, hastane bahçesinde yaptıkları basın açıklamasıyla terörü kınayıp hainlere ders verme zamanının geldiğini vurguladı. Sağlık çalışanları terörü lanetlerken, şehitlerimiz için de başsağlığı diledi.

BUNUN SORUMLULARI?

Hastane bahçesinde poliklinikler önünde yapılan protestoda sendika adına açıklama yapan Genel Sağlık-İş Sendikası basın sözcüsü Erman Açıkgöz, vatan evlatlarına karşı yapılan menfur saldırıları kınadıklarını söyledi. Son olarak Siirt Pervari karayoluna terör örgütü mensuplarınca yerleştirilen patlayıcı maddenin askeri aracın geçişi sırasında patlatıldığını ve 8 askerimizin şehit olduğunu hatırlatan Açıkgöz, ?Bütün bunların sorumluları hukuk devleti kurallarını çiğneyip teröristlerle pazarlık yapanlardır. Terörle mücadele etmeyip müzakere edenlerdir. Açılım adı altında şehirlerimize tonlarca bomba, uçaksavar, mühimmat depolanmasına göz yumanlardır. Terör örgütü ve yandaşlarının tehditlerine boyun eğenlerdir. Teröre terör, teröriste terörist diyemeyenlerdir? dedi.

MUTLAKA HESAP SORULMALIDIR

?Ülke yangın yeri? diyerek konuşmasını sürdüren Erman Açıkgöz, şöyle devam etti: ?PKK terör örgütü yakıp yıkıyor, yol kesiyor. 44 günde 55 şehit, bu ülkenin geleceği gençler can veriyor, ocaklar sönüyor. Her gün yeni şehit haberleri, özerklik ilan edilen Türkiye Cumhuriyetinin şehirleri? Devlet zaaf içinde gösteriliyor, millet çaresiz bırakılıyor. ABD´nin bölme planı BOP işliyor; saltanat uğruna Sevr sınırları dayatılıyor. Ülkemize, Cumhuriyetimize, Üniter Devlet anlayışımıza sahip çıkma, birlik olma zamanıdır. Emperyalistlere ve işbirlikçilerine Kuvay-i Milliye ruhuyla ders verme zamanıdır. Mustafa Kemal Atatürk´ün emaneti Cumhuriyetimizi korumak ve kollamak vazifemizdir. Yıllar önce olduğu gibi bugün de hainlerin bütün oyunlarını bozacak bütün planlarını boşa çıkartacak olan milletin azim ve kararlılığıdır. Devletimize, Ulusumuza ve güvenlik güçlerimize kurulan tuzakları bozmalı, sebep olanlardan mutlaka hesap sorulmalıdır. Bu yolda Cumhuriyetçi Atatürk gençliği olarak muhtaç olduğumuz kudretin damarlarımızdaki asıl kanda mevcut olduğunun bilincindeyiz. Genel Sağlık-İş olarak terörü ve işbirlikçilerini terörden nemalanmaya çalışan zavallıları lanetliyor, şehitlerimize rahmet, ulusumuza başsağlığı diliyoruz.?



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22