www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DERSİNE ÇALIŞANLAR İŞ YAPTILAR

DERSİNE ÇALIŞANLAR İŞ YAPTILAR

MODEF Fuarına katılan firmalara plaket takdim eden İTSO Başkanı Uğurdağ, "Bütün firmalarımızı ziyaret ettim. Ürünlerini geliştiren, kaliteli iş yapan, kısacası dersine çalışan firmalarımız iş yaptılar."diye konuştu

İTSO ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 41.´si gerçekleştirilen MODEF Fuarı´na katılım gösteren firmalara plaket takdime etti.

DURGUNLUĞA RAĞMEN CANLILIK YAŞANDI

Fuara ilişkin değerlendirmelerde bulunan İTSO Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ, fuar organizasyonumuz her geçen sene, daha kaliteli ve daha da büyüyerek devam ettiğini belirterek, ?Biz birlikte fuar yapıyoruz tüm şehir olarak. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Özellikle iç piyasa ve yurt dışı ağırlıklı alış veriş imkânı buldu firmalarımız. Şunu da gördük ki; iç piyasada belli başlı bir durgunluk hakim. Bu fuarda da kısmen akıbet belli oldu. Ancak ben bütün firmalarımızı ziyaret ettim, ürünlerini geliştiren, kaliteli iş yapan kısacası dersine hazırlanan firmalarımız iş yaptılar. Ne kadar durgunluk da olsa piyasada, yine iş yapma imkanına sahip oluyorlar. Ben yine de durgunluğa rağmen, İnegöl´ün bir haftadır canlı olduğunu ifade ediyorum.?dedi.

--------------------------------------------------

41.´si gerçekleştirilen MODEF Fuarı´na katılım gösteren firmalara, İTSO ve MODEF Yönetim Kurulu Başkanı Yavuz Uğurdağ ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan tarafından plaket takdim edildi.

BİR FUARDAN ÇOK FAZLASINI YAPIYORUZ

Plaket takdiminin ardından açıklamalarda bulunan Uğurdağ, "Bugün itibari ile fuarımızın sondan bir önceki günündeyiz. Fuarımızın bugün 4. gününü yaşıyoruz. Fuarımız öncelikle her zaman söylemiş olduğumuz gibi; İnegöl Mobilya sektörü başta olmak üzere, İnegöl şehrimiz heyecanlı, dinamik günler geçirmesini sağlıyor. Bugün itibari ile yine 4 gün içerisinde, ülkemizin birçok ilinden, ilçesinden fuarımız ziyaret ediliyor. Yurt dışı alım heyetleri ile birlikte, dünyanın birçok ülkesinden fuarımızı ziyaret eden müşteriler var. 4. Gün itibari ile baktığımızda ziyaretçi sayımızda çok büyük bir düşüş yok. Geçen seneki gibi sayılar doğru orantılı olarak devam ediyor. Biz her zaman ifade ettik; biz bir fuardan çok daha fazlasını yapıyoruz. Ülkemizin ve dünyanın çeşitli yerlerinden gelenler, Ertuğrulgazi Caddesi olmak üzere, Mobiliyum, İmotim ve şehrimizde bulunan diğer mobilya merkezlerini de ziyaret ediyorlar. Oradaki arkadaşlarımızla da konuştuğumuzda, ziyaretin yoğun bir şekilde gerçekleştiğini de onlar dile getiriyorlar" dedi.

 

"Fuarımıza katılarak veya katılamayarak, ciddi bir şekilde fuara hazırlanan, ürünleri ile İnegöl´ü layıkıyla temsil eden tüm firmalarımıza teşekkür ediyorum" ifadeleri ile konuşmalarını sürdüren Uğurdağ, "Çok ciddi bir şekilde bu fuara katkı sağlıyorlar. Ve fuar organizasyonumuz her geçen sene, daha kaliteli ve daha da büyüyerek devam ediyor. Biz birlikte fuar yapıyoruz tüm şehir olarak. Bu anlamda herkese teşekkür ediyorum. Özellikle iç piyasa ve yurt dışı ağırlıklı alış veriş imkânı buldu firmalarımız. Şunu da gördük ki; iç piyasada belli başlı bir durgunluk hakim. Bu fuarda da kısmen akıbet belli oldu. Ancak ben bütün firmalarımızı ziyaret ettim, ürünlerini geliştiren, kaliteli iş yapan kısacası dersine hazırlanan firmalarımız iş yaptılar. Ne kadar durgunluk da olsa piyasada, yine iş yapma imkanına sahip oluyorlar. Ben yine de durgunluğa rağmen, İnegöl´ün bir haftadır canlı olduğunu ifade ediyorum. Fuarda yapılan görüşmelerin, ticarete dönerek devam etmesini rabbimden niyaz ediyorum" dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29