DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, Gölbaşı galibiyeti ile birlikte şampiyonluk iddialarının yeniden yeşerdiğini belirterek, taraftarların desteğine ve her zaman yanlarında olmalarına ihtiyaçlarının olduğunu söyledi.

İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, haftasonu deplasmanda alınan 2-0’lık Gölbaşıspor galibiyetinin ardından değerlendirmelerde bulundu.

KENDİ OYUNUMUZA BAKACAĞIZ

Gölbaşıspor müsabakasının zor şartlarda ve çok soğuk bir havada oynandığını belirterek konuşmasına başlayan İnegölspor Teknik Direktörü Şaban Yıldırım, “Hem de soyunma odası şartları gerçekten çok sıkışıktı. Maalesef bu seviyeye yakışmıyor. Onun yanında tabi psikolojik olarak son 2 maçı kaybetmenin vermiş olduğu psikolojiyle maça çıktıktık. Ama elhamdülillah çok şükür ki oradan galibiyetle çıkmış olduk. Yolumuza devam edeceğiz. Geride olduğumuz doğru. Rakiplerimiz de bu hafta puan kaybetti. Ama biz rakiplerimizden ziyade kendimiz ne yapıyoruz, ne yapmalıyız onlara bakacağız. Bundan sonra onlara odaklanacağız. Rakiplerle de ilgilenmeyeceğiz. Biz kendi oyunumuzu daha iyi oynamaya çalışacağız. Bu maçla beraber tekrar dönüş yapıyor olmak bizim için çok sevindirici oldu” dedi.

DESTEĞE İHTİYACIMIZ VAR

Taraftarların desteğine ve her zaman yanlarında olmalarına ihtiyaç duyduklarını belirten Yıldırım, “Ama asıl mesele bence zor zamanlarda takımın yanında olabilmek, takıma destek verebilmek. Bence bu konuda biraz daha desteğimizi arttırmalıyız” şeklinde konuştu.

 

HBR: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10324,54%0,56
  • DOLAR

    32,26% 0,06
  • EURO

    34,79% 0,07
  • GRAM ALTIN

    2399,34% -0,39
  • Ç. ALTIN

    3903,08% 0,24