www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Destek istiyoruz

Destek istiyoruz

İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban, “Temizlik konusunda zirveye çıkmak çok kolay. Sadece kirlettiğimizin farkına varmamız ve kirletmeyenlerin safına geçmemiz gerekiyor.”dedi.

İnegöl Belediyesi tarafından temizlik konusuna dikkat çekmek ve genç nesillerin bu konuya hassasiyetini arttırmak adına ilkokul ve ortaokul öğrencilerine yönelik düzenlenen resim ve şiir yarışmasında dereceye giren öğrencilere hediyeleri Belediye Başkanı Alper Taban tarafından takdim edildi.

Zirveye Çıkmak Çok Kolay

Ödül töreninde konuşan Başkan Taban,  Her ne kadar temizlik konusu belediyemizin sorumluluğunda da olsa belediye temizlik yapan kurum da olsa kirletmek gibi bir hakkımız yok. Ben bazen şunu duyuyorum; Sayın Başkanım siz tabi ki temizleyeceksiniz, biz çöp vergisi veriyoruz. Doğrudur, ben de şunu söylüyorum evinizde eşiniz yerleri temizliyor diye siz evinizi kirletiyor musunuz? Çöpünüzü yere atıyor musunuz? Atmıyorsunuz. Bizim de sizden istediğimiz bu. Biz sizin evsel atıklarını almak için çöp vergisi alıyoruz. Sizin bizzat kirlettiklerinizi toplamak için değil. Dolayısıyla biz bu konuda destek istiyoruz. İnanın bu konuda zirveye çıkmak çok kolay. Bu konuda başarı elde etmek çok kolay. Sadece kirlettiğimizin farkına varmamız ve kirletmeyenlerin safına geçmemiz gerekiyor.”



  • BIST 100

    9756,27%1,15
  • DOLAR

    32,53% -0,05
  • EURO

    34,79% -0,20
  • GRAM ALTIN

    2425,45% -0,18
  • Ç. ALTIN

    4017,93% 0,00