Dev Kadrodan 2 Yeni Tiyatro Oyunu Geliyor

Dev Kadrodan 2 Yeni Tiyatro Oyunu Geliyor

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında kurulan ve oynadığı tiyatro oyunlarıyla İnegöl halkının beğenisini kazanan Uğultu Tiyatro grubu 30 kişilik dev kadrosu ve yenilenen yüzüyle çalışmalarını sürdürüyor. Çocuk grubu ve yetişkin grubunun hazır

tiyatro severlerin karşısına çıkmayı planlıyor.

 

Posof Kültür ve Yardımlaşma Derneği çatısı altında kurulan Uğultu tiyatro grubu yeni oyun için hazırlıklarını tüm hızıyla sürdürüyor. Hazırladığı oyunlar ile İnegöl halkının beğenisi kazanan tiyatro grubu, yeni oyunlarıyla İnegöl halkının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Hafta içi ve hafta sonu çalışmalarını hızla sürdüren tiyatro ekibi, çocuk grubu ve yetişkin grubunda bulunan toplam 30 kişilik kadrosu ile çalışıyor.

Çalışmalar esnasında açıklamalarda bulunan Uğultu tiyatro grubu kurucusu Uğur Polat Posoflu, Uğultu tiyatro grubu olarak son oynadıkları ‘Nuri’nin Suçu Ne? Adlı tiyatro oyundan sonra gruba yeni oyuncuların dahil olduğunu ifade ederek, “Oynadığımız tiyatro oyunundan sonra başta çocuklar olmak üzere yetişkinler bize başvuruda bulundu. 12 kişilik tiyatro grubumuz 16 çocuk ve 14 yetişkinden oluşan toplam 30 kişilik dev kadroya dönüştü. Tiyatro çalışmalarımız son hızıyla devam etmektedir. Çok kısa zaman içerisinde İnegöl halkının karşısına iki yeni oyun ile çıkacağız. Çocuk grubumuz yılsonunda okullarda eğitim gören öğrencilere yönelik ‘Renkler Ülkesi’ adlı çocuk oyunu oynayacaklar. Yetişkinler grubumuz ise, ‘Öyle Bir geçmiş zaman ki’ adlı tiyatro oyununu İnegöl halkına ve tiyatro severlere oynayacaklar” dedi.

Uğultu tiyatro grubu çatısı altında yeni müzik grubunu da oluşturduklarını dile getiren Posoflu, “tiyatro grubumuz bünyesinde 4 kişiden oluşan müzik grubu kurduk. Yenilenen dev kadro ve yeni yüzümüzle İnegöl halkının karşısına çıkmayı sabırsızlıkla bekliyoruz. Tiyatroya ilgisi olan arkadaşlarımızı tiyatro çalışmalarımıza da bekliyoruz” diye konuştu.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07