www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DEVAMINI GETİRECEĞİZ

DEVAMINI GETİRECEĞİZ

Gençlergücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Erol Arslan, galibiyetin kendileri için bir başlangıç olacağını ve devamını getireceklerini söyledi.

Gençlergücü’nün Mudanyaspor karşısında elde ettiği 1-0’lık galibiyetin ardından açıklamalarda bulunan Kulüp Başkanı Ergün Yıldız ve Teknik Direktörü Erol Arslan, bu galibiyetin bir başlangıç olacağını dile getirdiler.

 

HAKEMLERDEN YANA SIKINTI YAŞIYORUZ

Derbiye yakışır bir mücadele sergilendiğini belirterek konuşmasına başlayan Gençlergücü Spor Kulübü Teknik Direktörü Erol Arslan, “Mücadelenin ön planda olduğu bir maç oldu. Haftalardır biz iyi futbol oynuyoruz ama skora yansımayınca bunu maçımızı izlemeyen, takip etmeyen kimse anlayamaz. Ama şükürler olsun sonunda mücadelemizin karşılığını aldık. Bugün Bursa derbisinde Mudanya’yı, ligin 2’ncisini yendik. Şükürler olsun. Haftalardır hakemlerden yana çok sıkıntı yaşadık. Bugün de bazı kararları tartışılır ama ne olursa olsun sen iyi olmak zorundasın, gerektiğinde hakemlerle de mücadele etmeyi bilmek zorundasın. Bugün oyuncularımız bu duruşu gösterdiler. Bursa derbisini kazandık. Şimdi yönetim olarak, oyuncu grubu olarak, hocalar olarak önümüze daha iyi bakacağız, daha rahat olacağız. İnşallah bundan sonra bu bizi için bir başlangıç olacak. Devamını getireceğiz” dedi.

 

AZ AMA ÖZ POZİSYONLA GOLÜ BULDUK

Galibiyet ile birlikte üzerlerindeki stresi attıklarını belirten Erol Arslan, “Oyuncu grubu ister istemez strese giriyor, kolay değil. 6 haftada bütün maçların hemen hemen 60-70 dakika oyuna hâkim olan taraf biziz ama sonuçta futbol skor oyunu, topu fileden içeriye geçiremeyince gol yazılmıyor, puan yazılmıyor. Bugün çok pozisyona girmedik. Derbi maçların havası böyledir, az pozisyon öz pozisyonla golü bulduk. Bundan sonra inşallah Gençlergücü için daha iyi olacak” şeklinde konuştu.

 

HERKES FEDAKÂRLIK YAPIYOR

12 sarı 2 kırmızı kartın çıktığı müsabaka sonucu cezalı duruma düşen oyuncuların sorulması üzerine konuşan Arslan, “Kırmızı kart gören Alparslan cezalı duruma düştü. Onun haricinde sakatlımız var. İlk yarı Mesut sakatlandı, Aykut sakat halde maçı tamamladı, Yusuf sakat, oyuna aldığımız Ali fedakârlık yapıp oynuyor, Aksel sakat. Bu zorlu süreçte herkes fedakârlık yapıyor, elinden geleni ortaya koyuyor. Bir şeyler istenerek, arzu edilerek yapılınca zaten yaradan da yardım ediyor. Bugün böyle oldu. İnşallah devamını getiririz” diye konuştu.

 

ÇIKIŞ MAÇIMIZ OLACAK

Gençlergücü Spor Kulübü Başkanı Ergün Yıldız ise, “Allah’ımıza şükürler olsun daha önceki maçlarda mücadele ediyorduk ama sonucu alamıyorduk. Bugün burada mücadelemizin sonucunu da aldık. Öncelikle futbolcularımı tebrik ediyorum. Canla başla oynadılar. Birinin burnu kırıldı, kaşına dikiş atılan var. Bu ne kadar istekli olduğumuzu gösteriyor. Biz daha önce yenildiğimiz, berabere kaldığımız maçlarda da biliyorduk. Bu takım çok iyi oynuyordu ama bir türlü nedendir skora gidemiyorduk. Biliyorsunuz futbolda skora gitmeniz için iyi oynamak yetmiyor, gol atmanız gerekiyor. Bugün hem gol attık hem de iyi oynadık, canla başla oynadık. Gençlergücü camiası olarak maçtan önce oturduk, kenetlendik. Arkadaşlarımız ile toplandık, takıma inancımızı yönetim kurulu olarak bildirdik. Kendilerine prim de vaat ettik, ‘Bu maçı alın’ dedik. Bu maçı almaları bizim için çok önemliydi. Hepsini yürekten kutluyorum, alınlarından öpüyorum. Biz yönetim kurulu olarak sonuna kadar sahip çıkacağız kendilerine. İnşallah Gençlergücü bu ligde kalacaktır. Biz de elimizden geleni yapacağız. Allah’ın izni ile bundan sonra çıkışımız başlayacak. Biz elimizden geleni yapacağız. Takımımız iyi, mütevazi bir kadro kurduk ama inançlı, çalışan bir kadro kurduk. Yönetim kurulu ile beraber el birliği yaptık, güç birliği yaptık. İnşallah bundan sonra daha iyi günler gelecek. Bu da bizim çıkış maçımız olur inşallah” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00