DEVLET HASTANESİNDEN RAMAZAN TARİFESİ

DEVLET HASTANESİNDEN RAMAZAN TARİFESİ

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hayrettin Göçmen, hasta refakatçilerinin Ramazan ayı içerisinde iftar ve sahur saatlerinde hastane yemekhanesinden ücretsiz faydalanabileceğini ifade etti.

İnegöl Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hayrettin Göçmen, Ramazan ayının gelmesi ile birlikte hastanede hasta yakınlarına yönelik olarak yaptıkları düzenlemeler ile ilgili dün makamında bazı açıklamalarda bulundu.

 

REFAKATÇİLERE İFTAR VE SAHURDA BEDAVA YEMEK

2014 yılı Ramazan ayının 3. gününü yaşadıklarını belirterek konuşmasına başlayan Başhekim Yardımcısı Uz. Dr. Hayrettin Göçmen, “Öncelikle tüm halkımızın Ramazanını kutlar, sağlık ve huzur içerisinde geçmesini dilerim. Biz de İnegöl Devlet Hastanesi olarak Ramazan ile ilgili birtakım uygulamaları geçen sene hayata geçirmiştik. Bu sene de yine aynısını yapmaya karar verdik. Öncelikle hastanede yatan hastalarımıza refakat eden refakatçılarımıza iftar ve sahur saatlerinde hastane yemekhanemizde refakatçi kimlik kartını göstermek kaydı ile yemeklerimizden yararlanabilecekler. Bu vesile ile bu duyuruyu yapmış olalım” dedi.

 

ZİYARET SAATLERİNDE DEĞİŞİKLİK

Ramazan ayı içerisinde hasta ziyaret saatlerinde bir değişiklik yapma durumunda kaldıklarını belirten Hayrettin Göçmen, “Bundan sonra Ramazan ayı içerisinde hasta ziyaret saatleri öğle 12.00 ile akşam 22.00 arasında olacaktır. Bu arada diledikleri saatte hastalarını ziyaret edebilirler. Yalnızda şöyle bir istirhamımız olacak, ziyaret saati içerisinde bir tedavi durumu söz konusu ise hastanede çalışan arkadaşlarımıza yardımcı olmalarını istirham ediyoruz. Bu vesile ile tüm halkımızın Ramazan ayını tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.



  • BIST 100

    10111,02%0,28
  • DOLAR

    32,38% -0,12
  • EURO

    34,70% -0,27
  • GRAM ALTIN

    2408,15% -1,09
  • Ç. ALTIN

    3907,21% 0,00