"DEVLETİMİZİNYANINDAYIZ"

Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, Türk ordusunun ve Türk milletinin Amerikancı/FETÖ´cü kalkışmayı bozguna uğrattığını belirterek ?Vatan Partisi olarak Amerikan emperyalizmine direnerek vatanını canla-başla savunan milletimizin, ordum

Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, hain darbe kalkışmasıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu.

FETÖ, ABD TALİMATIYLA HAREKETE GEÇTİ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Vatan Partisi İnegöl İlçe Başkanı Hasan Hüseyin Ferah, ?Aydınlık gazetesi 1 Temmuz 2016 tarihli manşetinde darbeyi Türk Milletine duyurmuştu. ?Eylül´de Saraya Darbe´ başlığıyla duyurulan haberde ABD´nin PKK ile savaşmak zorunda kalan AKP hükümetine ve Tayyip Erdoğan´a darbe planladığı bildiriliyordu. Bu sırada Türk ordusunun kendi içindeki ?FETÖ´cü subayları temizleme kararı Amerika´yı telaşlandırdı ve darbe o panikle erkene alındı. 15 Temmuz´da yaşadığımız budur.Vatan Partisi bu habere koşut olarak 1 Temmuz´da Genel Başkanımız Doğu Perinçek aracılığıyla yayınladığı; ?Teröre Kesin Çözüm-Milli Dayanışma Programı´ bildirisinde 1. maddede bu darbeye karşı milletimizi birleşmeye ve ordumuza,polisimize sahip çıkmaya çağırıyordu. Söz konusu bildirinin 1. maddesi şöyledir; ?Vatan Partisi´nin Millî Dayanışma Programı. 1. Devletin ve milletin birliğini güçlendirmek. Halk ile ordu ve polis arasındaki bağları pekiştirmek. Vatan savaşı veren Türk ordusuna, komutanlarına ve polisimize karşı bozguncu propagandayı etkisiz kılmak. ABD´nin Türkiye´de bölücü teröre teslim olacak bir hükümet kurma planına karşı en geniş cepheyi oluşturmak.´ İşte milletimiz,ordumuz içinde yıllardır örgütlenmiş ve ABD´nin talimatlarıyla hareket eden bu FETÖ´cü çetenin tezgâhladığı darbeye karşı Türk Silahlı Kuvvetlerimizin ve polisimizin yanında,meydanlara çıkarak Türkiye´nin işgaline yol açabilecek olan bu Amerikancı darbeyi önlemiştir. Milletimizin küçük istisnalar dışında vatanı için canını ortaya koyacağı ve vatanını savunacağı bir kez daha anlaşılmıştır.Vatan Partisi olarak Amerikan emperyalizmine direnerek vatanını canla-başla savunan milletimizin,ordumuzun ve polisimizin her zaman yanındayız ve minnettarız.?

TÜRKİYE´MİZE ATLANTİK´TE HAYAT YOK

?ABD son dönemde devletimizin ABD´nin ?kara gücüm´ dediği PKK ile ve ABD ajanı örgütü Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) ile savaşını, Rusya ve Suriye ile dostluk ilişkileri kurma adımlarını hazmedememiş ve ülkemizde kendisine daha bağımlı bir iktidarı sözde ?demokratik´ yollardan da oluşturamayacağını anlayınca, bu darbe planını devreye sokmuştur. Mustafa Kemal´in askeri olduğunu hiçbir zaman unutmayan ordumuz milletimizle birlikte bu girişimi bozguna uğratmıştır. ABD yeniliyor. Türkiye´mize Atlantik´te hayat yok! Önümüzdeki dönem Avrasya ittifakları içinde yer alarak devletimizin ve milletimizin hayat bulacağı bir iklim yaratılması için atılacak adımları da göreceğiz. Vatan Partisi olarak bunun mücadelesini yıllardır veriyoruz ve olumlu gelişmelerin hızla gerçekleşeceğini de biliyoruz. AKP hükümetinin ve Tayyip Erdoğan´ın da hızla bu adımları atmak zorunda kalacağını şimdiden gelişmelere bakarak görüyoruz. Türkiye´nin mecburiyetleri, bu mecburiyetlere direnen herkesi ve iktidarları da teslim alır. Atatürk ve Cumhuriyet´te birleşmek 21. yüzyılın,çağımızın tunç yasasıdır. Türk milleti bu yasanın ?Milli Hükümet´ini de oluşturacaktır. O Milli Hükümet´in sözcüsü bugün Vatan Partisi´dir. Birliğimizi koruyalım, yenemeyeceğimiz düşman, üstesinden gelemeyeceğimiz sorun yoktur. Bu konuda özellikle iktidara büyük görev ve sorumluluk düşmektedir. AKP iktidarı ve Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan darbecilerin bildirisinde ?Yeni Anayasa´ maddesini görünce, umarız ABD´nin bölücü tuzağının farkına varmıştır da bundan sonra daha sorumlu davranır ve bu birliğimizi bozacak ve milletimiz arasında ayrışmalara yol açacak,´yeni anayasa, başkanlık, taşkışla binası´ gibi günlük siyasi çekişme konularını milletin önüne getirmez. Getirirse de milletten onay alamayacağını bilmeli. Vatanımızı,milletimizi birlik ve bütünlük içinde tutmak için bugün oluşturduğumuz bu ?Vatan-Millet Birliği´ni her koşulda muhafaza etmeliyiz. İnegöl´ümüzde de bu birliğin en güzel ve yüksek seviyede oluşturulduğunu görüyoruz.  Sağcı-Solcu demeden, Alevi-Sünni demeden,Kürt-Laz demeden birlikte koştuğumuz ?Vatan ve Demokrasi´ nöbetlerinde ellerinde ay-yıldızlı Türk bayraklarıyla meydanlara koşan İnegöllü hemşerilerimiz bu birliğin bütün Türkiye´yi etkileyecek en güzel örneğini vermiştir. İnegöllü yurttaşlarımıza ve büyük milletimize saygı ve şükranlarımızı sunuyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14