www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DEVRE ARASINDA TAKVİYE YAPILACAK

DEVRE ARASINDA TAKVİYE YAPILACAK

İnegölspor Kulübü Başkanı Eşref Güç, Raif'in sakatlığının kendilerini olumsuz etkilediğini ve devre arasında transfer konusunu gündeme alacaklarını belirtti.

İnegölspor Başkanı Eşref Güç, takımın geleceği hakkında başta transferler olmak üzere önemli açıklamalar yaptı.

 

2 TRANSFER YAPILABİLİR

İnegölspor’un üst üste aldığı iyi sonuçların ardından şampiyonluk şansının arttığına dikkat çeken Eşref Güç, “Bizim ilk hedefimiz grupta şampiyon olmaktır. Bunun için sezon başında planlamalarımızı yaptık. Ancak takımın önemli oyuncusu Raif Demir sezonu kapattı. Raif’in sakatlığı hepimizi üzdü. Takım iyi giderken önemli bir oyuncuyu kaybettik. Ara transfer döneminde forvet bölgesine mutlaka transfer yapacağız. Ancak takıma faydalı oyuncu arıyoruz. Forvet bölgesinin dışında ofansif bir orta saha oyuncusu transfer etmeyi de düşünüyoruz.  Ara transfer döneminde 1 oyuncu kesinlikle alacağız. Teknik heyetle görüşmemizin ardından bu sayı 2 de olabilir” dedi.

 

TAKIMA YAKIŞIR BİR OTOBÜS KAZANDIRACAĞIZ

İnegölspor’a otobüs kazandırma projelerinin olduğunu belirten Başkan Güç, “Bu konu hakkında Belediye Başkanımız Alinur Aktaş da bize destek verdi. Yönetim kurulumuz ile birlikte yapacağımız çalışma ile iş adamlarımız ile görüşeceğiz. Bize destek vermelerini isteyeceğiz. 300 kişiden bin lira bedel talep ederek takımımıza yakışır bir otobüs kazandırmak istiyoruz” şeklinde konuştu.

 

TESİSLER GELECEK YIL HAZIR OLACAK

Yeni tesisler hakkında da konuşan Güç, “Bursa Büyükşehir Belediye Başkanımız Recep Altepe bize söz verdi. Bu sezonu mevcut yerimizde geçireceğiz. Önümüzdeki sezon yeni tesislerimize kavuşacağımızı düşünüyorum” diye konuştu.

 

DENGELER BELLİ OLDU

İnegölspor’un gruptaki rakiplerini değerlendiren Güç, “Hatayspor’u yenerek hem gücümüzü gösterdik hem de rakibimizi kendimizden uzaklaştırdık. Şampiyonluk mücadelesinde şu anda Bandırmaspor, Göztepe ve biz ön plana çıkan takımlar olduk. Önümüzde çok önemli maçlar var. Altay ile kendi sahamızda oynayacağız. Ardından Tepecik deplasmanı ve sahamızda Bandırmaspor’u ağırlayacağız. Bandırmaspor maçında rakibimizin yapacağı puan kayıplarına göre lider de olabiliriz. Şampiyonluğu konuşmak için erken olsa da ben takımın oyununu iyi anlamda geliştirdiğini düşünüyorum” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00