www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Devreyi galibiyetlerle kapatmak istiyoruz

Devreyi galibiyetlerle kapatmak istiyoruz

Eyüpspor müsabakası öncesi açıklamalarda bulunan İnegölspor Teknik Direktörü Fatih Akyel, "Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. İyi futbol oynuyoruz haftalardır. İyi mücadele ediyoruz. İlk yarının sonu geldi ve galibiyetlerle kapatmak istiyoruz" d

Temsilcimiz İnegölspor, hafta sonu kendi evinde ağırlayacağı Eyüpspor müsabakası hazırlıklarını tesislerde sürdürdü.

 

Yapılan idman öncesi açıklamalarda bulunan Teknik Direktör Fatih Akyel, "Sancaktepe galibiyeti bizim için önemli bir galibiyet. Deplasmanda galibiyetlerimize devam ediyoruz. Zor oldu. Çok hakem hatalarının olduğunu ve çok mağdur olduğumuz maçtan galip gelmek bizim için mutluluk verici. Önümüzde Eyüp maçı var. O da önemli bir maç. Rakiplerimizden bir tanesi. Kendi saha ve seyircimiz önünde oynayacağız. İyi futbol oynuyoruz haftalardır. İyi mücadele ediyoruz. İnşallah kendi saha ve seyircimiz ile beraber bir bütün olup, galip gelmek istiyoruz. İyi bir takımız. Gün geçtikçe daha da iyi oluyoruz. Son iki maçımız. Eyüp ile Ankara Demirspor maçlarımız var. Bunları kazanıp ilk devreyi iyi bir yerde bitirmek istiyoruz" dedi.

 

Sakat ve cezalı oyuncular hakkında bilgi veren Akyet, sözlerini şu ifadelerle sürdürdü: "Raif sakat. Cezalı Gökhan var. Bir de Görkem var, o da sarı kart cezalısı. Takımda moraller iyi. Mutluyuz dediğimiz gibi. Gün geçtikçe daha iyi oluyoruz. Oyuncularımız daha çok kaynaşıp, birbirlerini tanıyorlar. İlk yarının sonu geldi ve galibiyetlerle kapatmak istiyoruz"

 

HABER: Murat Kaygusuz



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00