www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com
https://www.hasaneroglu.com
www.haberyorumgazetesi.com

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

DEZENFEKTE ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR

İnegöl Belediyesi, şehrimizde hizmet veren ve her gün çok sayıda vatandaşın kullandığı resmi dairelerde korona virüsüne karşı tedbir amacıyla dezenfekte çalışması gerçekleştiriyor.

Tüm dünyayı etkisi altına alan korona virüsünün ülkemizde de görülmesi üzerine, İnegöl Belediyesi şehrin tamamında bir dizi tedbir amaçlı çalışma başlatmıştı. Dün toplu kullanım alanlarıyla başlayan dezenfekte çalışmaları kapsamında vatandaşların sıklıkla kullandığı resmi daireler de dezenfekte ediliyor.

 

KAMU BİNALARI DEZENFEKTE EDİLİYOR

İnegöl Belediyesi ekipleri dezenfekte çalışmaları kapsamında bugün vatandaşların sıklıkla kullandığı Adliye binası, Hükümet Konağı, polis merkezleri ve karakollar, jandarma binaları ile kampüste dezenfekte çalışması gerçekleştirdi. Hafta sonu da dahil olmak üzere dezenfekte çalışmaları aralıksız şekilde okullar ve diğer resmi kurumlarda devam edecek.

 

VATANDAŞLARIMIZ MÜSTERİH OLSUN

Konuya ilişkin açıklama yapan Belediye Başkanı Alper Taban, “İnegöl Belediyesi olarak Sağlık Bakanlığımızın açıklamaları doğrultusunda korona virüsüne karşı tedbir amaçlı çalışmalarımızın startını vermiştik. Önceliğimiz dış mekanlarda vatandaşlarımızın toplu olarak kullandığı alanlar oldu. Ardından kamu binalarında, vatandaşlarımızın yoğun olarak kullandığı, her gün binlerce kişinin bulunduğu alanların dezenfekte çalışmalarına başladık. Vatandaşlarımız müsterih olsunlar. Bizler üzerimize düşeni yerine getirmek için gayret ediyoruz. Bu çalışmaların da tedbir amaçlı olduğunu, panik yapılacak bir durum olmadığını ifade etmek istiyorum. Vatandaşlarımızdan da ricamız kişisel olarak hijyen kurallarına uymaları. İnşallah hep birlikte bu süreci de atlatacağız” dedi.



  • BIST 100

    9079,97%3,10
  • DOLAR

    32,34% 0,29
  • EURO

    35,09% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2308,86% 1,39
  • Ç. ALTIN

    3843,45% -0,29