www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Din Görevlilerinden Kızılay´a Destek

Din Görevlilerinden Kızılay´a Destek

İlçe Müftülüğü, Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği ve Kızılay işbirliğinde kan bağış kampanyası düzenlendi. Din görevlilerinin kampanyaya yoğun katılım gösterdikleri gözlendi.

Dün İnegöl Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği´nde düzenlenen kampanyaya İlçe Müftüsü Kazım Güzel ve çok sayıda din görevlisi katılım gösterdi.

 

VATANDAŞLARA DAVET

Kampanyayı ziyaret ederek açıklamalarda bulunan İlçe Müftüsü Kazım Güzel, ?Bugün İnegöl Müftülüğü ve Din Görevlileri Yardımlaşma Derneği olarak kan bağışı kampanyası düzenlemiş bulunmaktayız. Maddi, manevi milletimizin ihtiyaçları ile ilgilenen Diyanet işleri Başkanlığımız ve görevlilerimiz, toplumumuzda bir kan,bir can bilincinin gerçekleşmesi ve yaygınlaşması adına bugün bir işlev yürütmekteyiz. Bu yaptığımız faaliyetin dini boyutu olarak Cenab-ı Zül celalin, bir kimseye hayat vermenin, yaşamına katkıda bulunmanın, tüm insanlığa hayat vermek gibi olduğunun bilinci ve ibadet şuuru ile kampanyayı yapıyoruz ve inşallah bunu sürekli devam ettireceğiz. Bu konuda bir kimseye hayat vermenin, hayatta kalmasına vesile olmanın, sadakayı cariye olduğuna, cenabı hakkın rızasını kazanmaya yönelik bir hayır olduğuna inanana camiamız, kardeşlerimiz bugün burada kan bağışı gerçekleştirecek. Başta Din Görevlileri Dernek Başkanımız ve heyetine, sendika temsilcisi kardeşime ve heyetine ve tüm diyanet mensuplarına takdirlerimi iletiyorum. Milletimizi de inşallah, toplumumuzun en önemli ihtiyaçlarından olan kan bağışına davet ediyorum. Vatan, millet, din, devlet, istikbal ve istiklalimiz için şehit olan şehitlerimizin oraya koyduğu şahadet bilincini, kanını vakfetme ruhunu, millet olarak bizlerde burada kan bağışı kampanyası ile kulluğumuzun bir ifadesi olarak gerçekleştirmiş bulunmaktayız. Hedefimiz 100 ünite kan bağışının gerçekleşmesidir. Tüm vatandaşlarımızı kan bağışı kampanyası ile insanların hayatta kalmasına, can güvenliğinin teminine katkıda bulunmaya vesile olmaya davet ediyorum. Emeği geçenlere teşekkürlerimi sunuyorum? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9535,98%-1,49
  • DOLAR

    32,44% 0,11
  • EURO

    34,50% 0,02
  • GRAM ALTIN

    2475,69% -0,29
  • Ç. ALTIN

    4085,85% 0,00