Din görevlilerinden ziyaret

Din görevlilerinden ziyaret

İnegöl Müftülüğü Din Görevlileri Derneği, yeni göreve gelen İnegöl Belediye Başkanı Alper Taban´ı makamında ziyaret ederek hayırlı olsun temennilerinde bulundular.

Ziyarette konuşan Dernek Başkanı Recep Aydın, ?Derneğimiz ve tüm din görevlisi arkadaşlarımız adına yeni görevinizin hayırlara vesile olmasını diliyoruz. Biz sizi başkan yardımcılığı görevinizden de tanıyoruz. Halkımıza hizmet noktasında her zaman sizin yanınızdayız. Yapacağımız birçok programlarda da sizleri her zaman aramızda görmekten mutluluk duyacağız? dedi.

BELEDİYE BAŞKANLIĞI HALKA HİZMET MAKAMIDIR

Belediye Başkanı Alper Taban ise; ?Tüm mesaisini din hizmetine adamış din gönüllüsü arkadaşlar, bu nazik ziyaretiniz beni ziyadesiyle memnun etti. Sizlere çok teşekkür ediyorum. Malumunuz olduğu üzere Belediye Başkanımız Sayın Alinur Aktaş´ın Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığına seçilmesinden ve göreve başlamasından sonra yapılan temayül yoklamaları neticesinde bu görev şahsıma tevdi edilmiştir.  Beni bu göreve layık gören parti yönetimimize, belediye meclis üyesi arkadaşlarımıza ve Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan´a çok teşekkür ediyorum. Belediye Başkanlığı bir meslek değildir. Cumhurbaşkanımızın bize tavsiye ettiği şekliyle Belediye Başkanlığı halka hizmet makamıdır. Bu nedenle işimizin çokluğunun farkındayım. Ancak gece gündüz demeden halkımızın içinde olacağız ve çok çalışacağız. Rabbim hayırlısıyla çalışmayı ve zamanı geldiğinde de emaneti teslim etmeyi bizlere de nasip etsin? ifadelerini kullandı.

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10045,74%-0,37
  • DOLAR

    32,46% 0,24
  • EURO

    34,63% 0,14
  • GRAM ALTIN

    2390,71% 0,45
  • Ç. ALTIN

    3886,52% 0,00