DİN KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYALIM

DİN KARDEŞLERİMİZİ UNUTMAYALIM

Kafkas camiasının buluştuğu iftarda konuşan Dernek Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, Biz burada huzur içinde iftarımızı yapabiliyoruz. Ancak İslam coğrafyasında oruç tutmasına dahi izin verilmeyen din kardeşlerimizi de unutmamamız gerekiyor” dedi.

İnegöl Kafkas Folklor Derneği tarafından bu yıl 3’üncüsü düzenlenen iftar programı, önceki akşam dernek bahçesinde gerçekleştirildi. İftar programına; İnegöl Belediye Başkan Yardımcısı Alper Taban, AK Parti İnegöl Belediye Meclis Üyeleri Turgay Yel ve Nedim Bayram, İnegöl Şoförler ve Otomobilciler Odası Başkanı Bahattin Korkmaz, Yenice Belediyesi eski Başkanı Ramiz Yiğit ile çok sayıda davetli katıldı.

 

İSLAM COĞRAFYASI KAN AĞLIYOR

Yoğun bir katılımın olduğu iftar programında hep birlikte yapılan iftarın ardından konuşan İnegöl Kafkas Folklor Derneği Başkanı Ömer Faruk Demirtaş, programın düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Kan ve gözyaşının durmadığı İslam coğrafyasında yaşananların bir an önce durması için herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini ifade eden Demirtaş, “Bize vermiş olduğu nimetler için Allah’a ne kadar şükretsek azdır. Biz burada huzur içinde iftarımızı yapabiliyoruz. Ancak İslam coğrafyasında oruç tutmasına dahi izin verilmeyen din kardeşlerimizi de unutmamamız gerekiyor” dedi.



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14