DİPSİZGÖLLÜLER LOJMAN VE SAĞLIK OCAĞI İSTİYOR

DİPSİZGÖLLÜLER LOJMAN VE SAĞLIK OCAĞI İSTİYOR

İnegöl’ün en eski köylerinden biri olan ve 200 yıllık tarihe sahip Dipsizgöl Köyü, geçtiğimiz Cuma akşamı askere gidecek 7 genç için Okul bahçesinde köylünün yoğun katılımı ile eğlence düzenlendi. Köy muhtarı Tevfik Arslan, yetkililerden ve hayırse

İnegöl’e bağlı Dipsizgöl köyünde 1991/4 tertipler için asker eğlencesi düzenledi. Cuma akşamı okul bahçesinde düzenlenen eğlencede açıklama yapan Dipsizgöl Köy Muhtarı Tevfik Arslan, Eğlenceyi düzenlemedeki amaçlarının askere gidecek 7 gence moral vermek olduğunu ifade ederek, “Köyümüzde bulunan okul bahçesinde düzenlediğimiz eğlencemize erkeği, kadını, yaşlısı, genci yaklaşık bin kişi katıldı. Köyümüzde bu eğlenceyi 2 yıldır yapıyoruz. Askere gidecek olan 7 yavrumuzun heyecanına köylüler olarak, hep beraber ortak olmak istedik. Düzenlemiş olduğumuz bu eğlencede herkesin katkısı var. Ben askere gidecek olan 7 yavrumuza ve şuan askerliğini yapmakta olan yavrularımıza hayırlı teskereler diliyorum” dedi.

Lojman, Sağlık Ocağı İstiyoruz

Arslan, 2009 Ağustos ayında köylülerin imece usulü ile başlattığı okul inşaatının tamamlanarak, eğitim ve öğretime açıldığını söyledi. Okulun lojmanın olmadığını aktaran Arslan, okulda görevli 11 öğretmenin İnegöl’den her gün taşımalı sistemle geldiğini dile getirdi. Son olarak Arslan, köylerinde eksikliği hissedilen bir Sağlık Ocağı yapılması için yetkililerden yardım istedi.

Askerler Gönüllerince Eğlendi

Muhtarın konuşmasının ardından askere gidecek olan 7 genç çiftetelli oynayarak gönüllerince eğlendiler. Köylülerinde zaman zaman eşlik ettiği eğlencede renkli görüntüler ortaya çıktı. Eğlence havai fişek gösterisi ile daha da renklendi. Okul bahçesinde düzenlenen eğlencede misafirlere çerez ve kola ikramı yapıldı. Eğlence gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,32% -0,10
  • EURO

    34,75% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2389,59% -0,29
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07