DİŞ HASTANESİ´NDE HUMMALI ÇALIŞMA

DİŞ HASTANESİ´NDE HUMMALI ÇALIŞMA

İnegöl Belediyesi, önümüzdeki aylarda açılması planlanan İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´nde hafriyat çalışması yaptı.

 

İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´nde çalışmalar aralıksız sürerken, İnegöl Belediyesi, hafriyat çalışması yaptı.

 

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Yardımcısı Adil Kansu; ?İnegöl Belediyesi olarak şehrimizi güzelleştirme adına her noktada ekiplerimiz ile yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Bugün de önümüzdeki aylarda açılışı gerçekleştirilecek olan Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi´nde çalışmalar yapmaktayız. Bildiğiniz gibi bu merkezin temel açma ve yolun yenileme aşamasında burada ciddi bir toprak yığını oluşmuştu. Temel açılırken ortaya çıkan hafriyat toprağı yola koyulmuştu. Yaklaşık 500 kamyonluk bu toprağı bir haftalık çalışma sonucunda bu bölgeden kaldırmayı başardık? dedi.

 

HAFRİYAT, DOSTUM´DA DEĞERLENDİRİLECEK

Kansu; ?Ekiplerimiz tarafından sevkiyatı yapılan 7 bin metreküplük toprak yığını Belediyemiz tarafından Yeniceköy Mahallemizde hayata geçirilecek olan Doğa Sporları ve Turizm Merkezi (Dostum) Projesi inşaat alanında dolgu malzemesi olarak kullanılacaktır. İnşallah yapılan bu çalışma hem Alanyurt-Yenişehir yolunun genişleme çalışmalarına katkı sağlayacak, hem de yapılan bu temizleme çalışması ile Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinin çevresi güzel bir görünüme kavuşacaktır. Ayrıca burada yürütülen çalışma İnegöl Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi yönetiminin talebi üzerine yapılmaktadır. İnşallah hastanemizde burada açılınca hem ilçemize hem de bölge halkımıza daha iyi bir şekilde hizmet sunacaktır. Yapılan bu çalışmanın ilçe halkımıza hayırlı olmasını diler, saygılar sunarım? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07