www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DIŞARIYA ÇIKMAYIN UYARISI

DIŞARIYA ÇIKMAYIN UYARISI

Korona Virüsüyle birlikte İnegöl'de tedbirler üst seviye çıkarıldı. Vatandaşlara çağrıda bulunan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü, özellik yurt dışından gelenlerin dışarıya çıkmamalarını istedi.

Korona virüsü etkisini Türkiye'de göstermeye devam ediyor. Son rakamlara göre 1 kişi hayatını kaybetti. 98 vatandaşında bu hastalığa yakalandığı açıklandı. Bu olayların ardından Türkiye genelinde olduğu gibi ilçemizde de virüse karşı tedbirler üst seviye çıkarıldı.

Konuyla ilgili açıklama yapan İnegöl Kaymakamı Şükrü Görücü; “Bugün Çanakkale şehitlerimizi kanlarıyla bu toprakları vatan yapan aziz şehitlerimizi rahmetle minnetle anıyorum. Kahraman gazilerimizi şükranla anıyoruz.Elbette bu korona virüsü tedbirleri nedeniyle giriş programlarını yapamıyoruz. Alınan emir gereği bugün burada çelenk sunma törenini yaptıktan sonra diğer programların tamamı aslında çok güzel hazırlıklar var ama sağlık daha önemli ve ön plana çıktığı için bu programları iptal etmek durumunda kaldık. koronavirüsü ile ilgili sizlerde biliyorsunuz ilçemizde tedbirler üst seviyede uygulanıyor. Ben şunu da buradan tekrar etmek istiyorum hemşerilerimizin kurallara uyması bizi memnun ediyor. İnsan sağlığı için kendi sağlığımız için sağlık bakanlığının almış olduğu kararlara herkesin uymasını özellikle sizlerin aracılığı ile bir kere daha hemşerilerimizden istiyoruz. Kurallar izim sağlığımız için bu kurallara uymak zorundayız. Bakanlığımızın açıkladığına göre önümüzde 1-2 ay biz tedbirleri en iyi şekilde aldığımız sürece  inşallah kazasız belasız bu günleri de atlatırız. Ben hepinize teşekkür ediyorum.” Dedi

 DIŞARIYA ÇIKMAYIN UYARISI
Görücü son olarak; “Umrecilerin evlerinden çıkmaması gerekiyor. Biz zaten gerekli tedbirleri aldık sağlık müdürlüğümüz ilgililere gerekli tedbirleri ilan ediyorlar ve onlara imza attırarak sokağa çıkmaması konusunda gerekli tedbirler alınmıştır. İnşallah ilçemiz kazasız belasız bu virüsü atlatır.” İfadelerini kullandı. 

Haber Merkezi



  • BIST 100

    9645,02%-0,50
  • DOLAR

    32,56% 0,14
  • EURO

    34,89% 0,67
  • GRAM ALTIN

    2433,75% 0,06
  • Ç. ALTIN

    4017,93% -1,36