Diyarbakır B. B. Yöneticisinden Dostluk Mesajı

Diyarbakır B. B. Yöneticisinden Dostluk Mesajı

İnegölspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı için dün İnegöl’e gelen misafir ekibin yöneticisi Ekrem Yeşil, kazanmak için geldiklerini belirterek; “Sahada muhakkak iki takımdan biri kazanacaktır, fakat önemli olan dostluk kazansın”

 

Bu gün saat 13.30’da İnegöl İlçe Stadyumunda oynanacak olan İnegölspor-Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor maçı için Büyükşehir Belediye takımı dün İnegöl’e geldi.

Konakladıkları otelde maça dair bir açıklama yapan Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor Yöneticisi Ekrem Yeşil; sporun, kentlerin ve toplumların kaynaşması için evrensel bir dil olduğunu söyledi. Bu dilin çok iyi kullanılması gerektiğine dikkat çeken Yeşil; “İnegöl halkının da bu maçı güzel bir atmosfer içerisinde seyretmesini diliyoruz. Sahada muhakkak iki takımdan biri kazanacaktır, fakat önemli olan dostluk kazansın. Bizim takımımıza güvenimiz tam. Bir dönem biz de lider olduk. Çok basit kaybettiğimiz maçlardan dolayı hak etmediğimiz bir sıraya geriledik. Ama futbolun içerisinde olan şeyler bunlar. Her takımın bir düşüş dönemi oluyor. Biz de onu yaşadık. Umarım bu maçta iyi oynayan, hak eden kazanır” dedi.

Yeşil, takımlarında sakat veya cezalı oyuncu ise bulunmadığını söyledi.



  • BIST 100

    10208,65%1,62
  • DOLAR

    32,35% -0,36
  • EURO

    34,79% -0,01
  • GRAM ALTIN

    2395,46% -1,11
  • Ç. ALTIN

    3877,87% -0,22