www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DİYARBAKIR MESAİSİ SÜRÜYOR

DİYARBAKIR MESAİSİ SÜRÜYOR

İnegölspor hafta sonu oynayacağı zorlu Diyarbakır maçının hazırlıklarını dün yaptığı antrenmanla sürdürdü. Antrenmanda şut ve orta çalışan futbolcuların morallerinin iyi olduğu gözlenirken, teknik direktör Taşkın Güngör, kritik bir süreçte olduklarını söy

Spor toto 3. Lig 1. Grupta 7 haftayı geride bırakan ve grubunda liderliğini sürdüren İnegölspor, 8. haftada Diyarbakır Büyükşehir Belediyespor’u konuk edecek.

 Bordo-Beyazlı ekip hafta sonu oynayacağı bu maçın hazırlıklarını hız kesmeden sürdürüyor.

Dün kulüp tesislerinde Teknik Direktör Taşkın Güngör ve yardımcılarının nezaretinde yapılan antrenmanda oyuncuların maç öncesinde morallerinin iyi oldukları görülürken, Taşkın Güngör, yaklaşık 1 buçuk saat süren antrenmanda sporculara bol bol şut ve orta çalıştırdı. Antrenman, yapılan çift kale ile son buldu.

Bu Maça Çok İyi Hazırlanmamız Gerekiyor

Antrenman öncesinde bir açıklama yapan teknik patron Güngör, her maça hazırlandıkları gibi Diyarbakır maçına da sıkı bir şekilde hazırlandıklarını ifade ederek; “Haftalık planlamamız dahilinde antrenmanlarımıza devam ediyoruz. Önemli bir süreçten geçiyoruz, Van’la başlayan serüven, ardından Diyarbakır ve peş peşe gelen 4-5 maçı bir periyot olarak düşünüyoruz. Van maçını 3 puanla atlattık, şimdi çok kritik bir Diski maçına çıkacağız. Hem fiziksel olarak, hem taktiksel olarak, hem de psikolojik olarak bu maça çok iyi hazırlanmamız gerektiğini biliyoruz” dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19