www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞA AĞLIYOR

DOĞA AĞLIYOR

Cerrah ile Fevziye arasındaki güzergahtayol kenarlarına gelişi güzel atılan çöpler ve atıklar günlerdir toplanmayı bekliyor.

 

Büyükşehir yasası ile mahalleye dönüşen köylerde, belediye tarafından düzenli şekilde toplanmayan çöpler, vatandaşlar tarafından doğal ortamlara atılıyor.

Cerrah ile Fevziye Mahalleleri arasındaki yol güzergâhında doğa yürüyüşüne çıkan bir grup İnegöllü vatandaş gördükleri çöp yığınları karşısında şaşkınlığını gizleyemezken, yaşanan doğa katliamını da cep telefonlarıyla görüntülediler.

Cerrah-Fevziye arasındaki güzergâh boyunca yol kıyılarına atılan çöplerin, uzun zamandır toplanmadığı ve zamanla çöp dağlarına dönüştüğü görüldü.

Doğa yürüyüşüne katılan Yüksel Canöz isimli vatandaş, İnegöl´ün birçok bölgesinde bu tür çöp yığınlarının olduğuna dikkat çekerek, ?Hafta sonu yaptığımız yürüyüşte şok bir manzarayla karşılaştık. Açıkçası İnegöl´e yakışmayan görüntüler. Uzun süredir toplanmadığı, çöp dağlarının oluşmasından belli. Bu çöplerin ne zaman ve kimler tarafından atıldığını bulmak mümkün olmayabilir. Ancak doğaya zarar veren ve çirkin görüntü oluşturan bu çöp yığınlarının kaldırılmasını istiyoruz.? dedi.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19