DOĞA KOLEJİNDE EĞİTİM BİR BAŞKA

DOĞA KOLEJİNDE EĞİTİM BİR BAŞKA

2013 2014 eğitim öğretim yılında hizmete giren Doğa Koleji, sosyal ve kültürel alanları ile de dikkat çekiyor. Okulda yüzme derslerinden at biniciliğine kadar birçok etkinlik alanı mevcut.

Türkiye’nin saygın eğitim kurumlarından olan Doğa Koleji, 11. Yılında ülke genelindeki 86’ncı okulunu 2013-2014 eğitim öğretim yılında İnegöl’de açtı. Bursa-Ankara karayolu üzerinde bulunan okul, ilk yılında İnegöllülerden büyük ilgi gördü.

 

İnegöl Özel Doğa Koleji Müdürü Erdoğan Kızmaz, dün okulda basın mensuplarını ağırladı. Okullarını tanıtan ve faaliyet alanlarını gezdirerek öğrencilerin faydalandığı konular hakkında bilgi veren Kızmaz, eğitim sistemleri hakkında da bilgi verdi.

 

240 ÖĞRENCİ EĞİTİM GÖRÜYOR

Okulda yapılan incelemeler sonrası açıklama yapan Müdür Erdoğan Kızmaz, “2013-2014 eğitim öğretim yılında İnegöl’de eğitimde farklı bakış açısını ortaya koyma iddiasıyla eğitim hayatına başlayan Özel İnegöl Doğa İlkokulu-Ortaokulu, Türkiye genelindeki 86 Doğa Kolejinden biridir. Eğitim öğretim ile ilgili tüm çalışmalar bütün doğa okullarıyla birlikte yürütülmekte, sınıflarımızdaki akıllı tahtalarla İstanbul merkezdeki eğitim portalları birebir takip edilmektedir. Okulumuz Doğa konseptli eğitim anlayışı doğrultusunda yüzme, binicilik, çevrebilim, düşünme becerileri, akıl oyunları, rehberlik çalışmaları, mucit atölyesi, deneylerle bilim atölyesi, müzik, spor, halk oyunları, satranç, drama çalışmaları ile çocuklarımızın yeteneklerini geliştirmeyi, ön plana çıkarmayı hedeflemektedir. Okulumuzda İngilizce öğretimine büyük önem vermekteyiz. Amacımız; tüm öğrencilerimizin İngilizceyi iyi düzeyde konuşabilmesidir, ikinci yabancı dil olarak da Almanca eğitimi vermekteyiz. Günlük derslerden sonra her gün 2 ders saati etüt uygulaması yapılarak öğrencilerin günlük öğrendikleri konular tekrarlanmakta, eksiklikler tespit edilip, tamamlama çalışmaları yapılmaktadır. Cumartesi günleri de sosyal etkinlikler, deneme sınavları gerçekleştirilmektedir. Okulumuzda, okul öncesinden 8. sınıfa kadar 240 öğrenci ile tüm sınıflarda eğitim-öğretim, idareci, öğretmen ve çalışanlarımızla beraber her şeyi daha iyi ve her alanda en kaliteli olması ideali ile sürdürmekteyiz. Yetişen öğrencilerimizin, ilçemizi ve ülkemizi dünyada en iyi şekilde temsil etme becerileriyle donanmış olarak geleceğe hazırlanmalarını hedeflemekteyiz” dedi.



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07