www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞA´DA HABİB BEKTAŞ HEYECANI

DOĞA´DA HABİB BEKTAŞ HEYECANI

Yazarlar ile söyleşi programları gerçekleştiren İnegöl Özel Doğa Okulları´nın son konuğu Edebiyatçı Yazar Habib Bektaş oldu.

 

İnegöl Özel Doğa Okullarında sıklıkla gerçekleştirilen yazarlarla söyleşi ve imza günü etkinliklerine bir yenisi daha eklendi. Aldığı ödüllerle ve yaptığı edebi çalışmalarla adından sıklıkla bahsettiren Edebiyatçı Yazar Habib Bektaş, İnegöl Özel Doğa Okulları öğrencileri ile buluştu.

SORU YAĞMURU

Öğrenciler, okudukları kitabın yazarını karşılarında görmenin verdiği mutlulukla, yazarı soru yağmuruna tuttular. Yazarlık serüveni, kahramanların seçimi, yeni kitap yazımı, atasözleri ve deyimlerin önemi gibi çeşitli konulara değinen ünlü yazarın samimi üslubu ve öğrencileri kucaklayan konuşması, söyleşinin güzelliğini ortaya koydu.

Doğa Okulları öğrencileri ise yazara, okudukları eserlerin içeriği, resimlemelerin kim tarafından yapıldığı, kitabın yazılma hikâyesi gibi çeşitli sorular yönelttiler. Soruları cevaplayan ünlü yazar, öğrencilerin kitaplarını imzalayarak söyleşiye son verdi. 

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19