www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞA´DAN ANLAMLI PROJE

DOĞA´DAN ANLAMLI PROJE

İnegöl Doğa Okulları 6. sınıf öğrencileri ?Nesiller El Ele? projesi kapsamında huzurevi sakinleriyle bir araya geldiler.

 

İnegöl Doğa Okulları6.sınıf öğrencileri, ?Nesillerle El Ele? projesi kapsamında Sosyal Bilgiler öğretmenleri F.Gamze Uzun,NursevinDemirel; Müzik öğretmenleri Ömer Ural,Hakan Akkanatve Rehberlik öğretmeni Yeşim Bayburt eşliğinde İnegöl Belediyesi Huzurevi´ne ziyaret gerçekleştirdiler.

 

BÜYÜK-KÜÇÜK BİR ARADA

Sosyal Bilgiler dersi projesi kapsamında nesilleri buluşturduklarını belirten okul yöneticileri, ?Kültürümüzü ve değerlerimizi yarınlara taşımamızı sağlayan büyüklerimizle öğrencilerimizi bir araya getirdik.Öğrencilerimiz tarafından büyüklerimize verilen hediyelerle onları sevindirdik.Sohbetler ettik.Müzikler eşliğinde büyüklerimizle güzel bir gün geçirdik.Milli kültürümüzün en önemli geleneklerinden olan yaşlılarımızı ziyaretimizde neşeli ve duygusal anlarımıza eşlik eden Sayın Kaymakamımız Ali Akça Beye,bizleri ağırlayan tüm huzurevi çalışanlarına teşekkür ve minnetlerimizi sunuyoruz? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00