Doğa´lı Öğrenciler Eğlenerek Öğrendiler

Doğa´lı Öğrenciler Eğlenerek Öğrendiler

İnegöl Özel Doğa İlkokulu öğrencileri, okulun konferans salonunda sergilenen?Duru Kültür Merkezi? ve ?Yaramaz Mikroplar? adlı tiyatro oyunlarında eğlenerek öğrenme fırsatı buldular.

Önceki gün düzenlenen oyunlara okul idarecileri ve öğretmenlerin yanı sıra çok sayıda öğrenci katılım göstererek beğeni ile izlediler.

TEKNOLOJİ TİYATRONUN ÖNÜNE GEÇEMEZ

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan okul yöneticilerinden Aslı Çağlayan, ?Okulumuz öğrencileri ve öğretmenleri ile birlikte çocuklarımızın sosyalleşmesi, sosyal hayata uyum ve grup bilinci oluşturabilmek amacı ile tiyatro organizasyonu düzenledik.?Duru Kültür Merkezi´ ve ?Yaramaz Mikroplar´ adlı oyunlar okulumuz konferans salonunda izlenime sunuldu.Tiyatroda uyulması gereken kurallar, izlediğini anlama ve anlatma, dil becerisinin gelişmesi, gruba uyum sağlayıp kurala uyma becerisi, hayal gücü ve görsel zekânın kullanılması gibi kazanımların oluşması amaçlandı.Tiyatro oyununun vermiş olduğu mesaj olayları insanlara insanla anlatmanın önemini vurgulamaktadır.Teknolojik olan herşeyin, insanla yapılan tiyatro sanatının önüne geçemeyeceğini anlattı. Tiyatro oyunu öğrencilerimiz için güzel bir sosyal aktivite oldu? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    10276,88%0,67
  • DOLAR

    32,34% -0,07
  • EURO

    34,74% 0,06
  • GRAM ALTIN

    2390,37% -0,26
  • Ç. ALTIN

    3880,65% 0,07