DOĞAN ALP BABA MEMLEKETİNDE

DOĞAN ALP BABA MEMLEKETİNDE

Ekranların fenomen dizisi ?Diriliş Ertuğrul´un sevilen karakterlerinden Doğan Alp´i canlandıran Cavit Çetin Güner, Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı ziyaret etti.

Ekranların sevilen dizisi ?Diriliş Ertuğrul´un başkarakterlerinden biri olan Ertuğrulgazi´nin silah arkadaşı Doğan Alp karakterine can veren Cavit Çetin Güner, Cuma günü İnegöl´eydi. Babası İnegöllü olan ünlü dizi oyuncusu, sık sık gerçekleştirdiği akraba ziyaretleri için İnegöl´e geldi. Cavit Çetin Güner, İnegöl ziyareti sırasında Belediye Başkanı Alinur Aktaş´ı da ziyaret etti.

KEYİF VE MUTLULUK SEBEBİ

Doğan Alp karakterini canlandıran Güner´i makamında ağırlayan Başkan Aktaş, tüm Türkiye´nin gündeminde olan, bütün Türkiye´nin ilgiyle takip ettiği, İnegöl halkının da çok büyük bir hüsnü kabulle ilgilendiği ve takip ettiği Diriliş Ertuğrul dizisinin önemli bir karakterini canlandıran Cavit Çetin Güner´i ağırladıklarını dile getirdi. İnegöl´den böyle değerlerin çıkmasının kendilerini mutlu ettiğini de kaydeden Aktaş, ?İnegöl; Turgutalp´i, Samsa Çavuş´u, Baykoca´yı, İshak Paşa´yı, Kasım Efendi´yi, Geyikli Baba´yı velhasıl Osmanlı Devletinin kuruluş dönemine ait birçok değeri bünyesinde barındıran bir şehir. İnegöl tarihinin de bir parçası olarak gördüğümüz bu tarihi şahsiyetlerin yer aldığı, bütün Türkiye´nin büyük bir hüsnü kabulle takip ettiği bu dizide İnegöllü bir oyuncunun böyle önemli bir karaktere can vermesi bizim için büyük bir keyif ve mutluluk? dedi.

Cavit Çetin Güner ise Osmanlı´nın tohumlarının ekildiği bu topraklarda yetişip bugün de o kutlu yılları anlatan bir dizide görev almanın ayrı bir mutluluk olduğunu söyledi. Güner, Başkan Aktaş´a yakın ilgi ve alakasından dolayı da teşekkürlerini sundu.

Ziyaret sonunda Başkan Aktaş Cavit Çetin Güner´e İnegöl Belediyesi´nin logosunun da yer aldığı ahşaptan balta hediye etti.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10189,01%-0,76
  • DOLAR

    32,26% 0,07
  • EURO

    34,75% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2399,08% -0,41
  • Ç. ALTIN

    3901,36% 0,17