www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğanspor sahaya çıkıyor

Doğanspor sahaya çıkıyor

Doğanspor, 1.Amatör Lig´in ilk haftasında Cumartesi günü iç sahada yapacağı Gemlik Vefaspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.

Teknik Direktör Melik Özmen yönetiminde gerçekleştirilen antrenman ısınma hareketleri ve temel egzersizler ile başladı. Futbolcuların topa sahip olma çalışmasının ardından çift kale maç yapıldı.

 

SEZONA HAZIRIZ

Doğanspor yönetim kurulu üyesi İsmail Ünsal hafta sonu başlayacak olan 1.Amatör Küme maçları öncesinde açıklamalarda bulundu. Ünsal, ?Kemik kadromuzu koruyup, 1. Amatör ve Süper Amatör´den yeni arkadaşlar transfer ettik. Geçtiğimiz sezon düştüğümüz Süper Amatör Lige, bu sene yeniden yükseleceğimize inanıyorum. Transferlerimizide bu doğrultuda gerçekleştirdik. İlk hafta Gemlik Vefaspor ile oynayacağız. Taraftarlarımıza iyi bir maç izleteceğiz. Hazırlıklarımız devam ediyor" dedi.

 

HEDEF SÜPER AMATÖR

Bu sene Süper Amatör Lig hedefi koyduklarını ifade eden Uysal, ?İlk hafta inşallah 3 puan alarak, kendi evimizde oynayacağımız ilk maçtan galibiyetle ayrılmak istiyoruz. İnegöllü futbolseverlere bu yıl iyi maçlar seyrettireceğiz. Cumartesi günü iç sahada ilk maçımıza Doğanspor taraftarlarını ve İnegöllü futbol severleri bizleri desteklemeleri için bekliyoruz? diye konuştu.

 

Doğanspor 1.Amatör Lig´in ilk haftasında Cumartesi saat 16.00´da İnegöl Sanayi Sahası´ndaGemlik Vefaspor ile karşılaşacak.

 

Haber ve Fotoğraf: Osman GÜRBAŞ



  • BIST 100

    9693,46%1,77
  • DOLAR

    32,50% 0,08
  • EURO

    34,60% -0,12
  • GRAM ALTIN

    2496,16% 0,48
  • Ç. ALTIN

    4181,01% 0,22