www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞANSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

DOĞANSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

1. Amatör Lig temsilcimiz Doğanspor´un Teknik Direktörü Ömer Bakay,Doğanspor´u tarihinde ilk kez Süper Amatör Küme´ye çıkarak oyuncu grubu, teknik heyet ve yönetim olarak tarihe geçeceklerini ifade etti.

 

1.Amatör Küme 5.Grup´ta mücadele eden Doğanspor, hafta sonu sahasında ağırladığı Hüdavendigarspor´u 6-1´lik skorla geçerek şampiyonluk iddiasını sürdürdü.

 

PUAN FARKI 1´E İNDİ

Maç sonunda bazı açıklamalarda bulunan Doğanspor Teknik Direktörü Ömer Bakay, ?Geçtiğimiz hafta çok iyi hazırlanıp, yüksek bir motivasyon ile çıktığımız maçı 6-1 gibi farklı bir skorla kazandık. Rakiplerimizin de mağlup olması ile puan farkını bire indirdik?dedi.

 

TARİHE GEÇECEĞİZ

Sezonu şampiyon bitirip Süper Amatör Kümeye yükselmek istediklerini belirten Bakay, ?Önümüzdeki hafta maç oynamayarak, hükmen kazanıp rakiplerimizin durumunu gözlemleyeceğiz. Sonrasında zorlu Bağlarbaşı deplasmanında kazanmak istiyoruz. Başından beri söylediğimiz tek şey Doğanspor´u tarihinde ilk kez Süper Amatör Kümeye çıkaran oyuncu grubu, teknik heyet ve yönetim olarak tarihe geçmek istiyoruz.Dışarıdan gelen tepkiler çok olumlu. İnegöllüler göze hoş gelen ve keyifli futbol oynadığımızı söylüyor. Aynı futbolun devamının sözünü veriyoruz? ifadelerini kullandı.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19