www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞANSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

DOĞANSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR

Bursa 2. Amatör küme 2. Grupta oynadığı 7 maçta 5 galibiyet 2 beraberlik alarak ilk devreyi namağlup tamamlayan Doğanspor’da hedef şampiyonluk.

Bursa 2. Amatör küme 2. Grupta mücadele eden Doğanspor, grubunun ve 2. Amatörün en iddialı kulüpleri arasında yer alıyor. İlk devreyi namaglûp tamamlayan temsilcimiz, kulüp tesislerinde teknik direktörleri Yılmaz Aslancı nezaretinde ikinci devrenin hazırlıklarını da sürdürüyor. Şampiyon havasında idman yapan genç yetenekler, takımlarının başarısından dolayı büyük memnuniyet yaşarken, kulüp yönetimi ve teknik direktörleri Aslancı da sezon sonunda yeninde 1. Amatöre çıkmayı hedeflediklerini söylediler.

7 MAÇTA 23 GOL ATTI

Yaş ortalaması 18 olan takımda başarıdan başarıya koşulurken, özellikle Sarı-Lacivertli kulübün golcüsü Özgür Gür ve savunma oyuncuları Mustafa ve İbrahim 2. Amatör kümenin yıldızı olmayı başardılar. Savunmada top geçirmeyen Mustafa ve İbrahim’in yanı sıra, sezonun ilk yarısında 7 maçta rakip kalelere 23 gol gönderen santrafor Özgür Gür’de 2. Amatörün en golcü oyuncusu olmayı başardı.

Önceki akşam gerçekleştirilen antrenman öncesinde bir açıklama yapan Teknik Direktör Yılmaz Aslancı, şu an A takımda mücadele eden sporcularla U-17 grubunda çalışmaya başladıklarını belirterek; “Daha sonra aynı kadromuzu U-19’da değerlendirdik. U-19’da elde ettiğimiz başarılarla Play-Off’a kalma hakkını da kazandık. Burada bir ikileme düştük. Aynı anda A takım maçları da başladı. Ya U-19 Play-Off’ta ya da A takımda mücadele edecektik. Biz bu genç kadroyla A takımda mücadele etmeyi seçtik ve şu anda grubumuzun lideriyiz” dedi.

KENDİMİZDE O GÜCÜ GÖRDÜK

Geçtiğimiz yıl mücadele ettikleri 1. Amatörden yaşadıkları mağduriyetler nedeni ile 2. Kümeye gerilediklerini de kaydeden Aslancı, şöyle konuştu: “Biz kendimizde o gücü görerek bu yola çıktık. Geçtiğimiz yıl çok mağduriyet yaşadık. Takımın başına 3 ağabey koyarak genç bir kadro oluşturduk. Ağabeylik görevlerini üstlenen Murat, Faruk ve Atilla’da çok çabaladı. Hedefimiz inşallah sezon sonunda yeniden 1. Amatöre çıkmak.”

Doğanspor Başkanı Cemalettin İlgezdi ise; son maçta da aynı performansı sergileyerek 1. Amatöre yükselmeyi hedef koyduklarını anlatarak; “Yaş ortalaması 18 olan takımımızla şampiyon olmak istiyoruz. Takımımız ve hocamız bu uyumla çalışması bizi şampiyonluğa götürecek. Buna inanıyoruz” açıklamalarında bulundu.



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,42% -0,15
  • EURO

    34,65% -0,66
  • GRAM ALTIN

    2439,28% 0,14
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19