DOĞANSPOR´DA 3 ANLAŞMA

DOĞANSPOR´DA 3 ANLAŞMA

Süper Amatör Lig´de öncelikle kalıcı bir takım olmayı hedefleyen Doğanspor´da iç ve dış transfer çalışmaları sürüyor. Orta saha oyuncusu Alaattin Serbest, santrafor Hasan Sever ve kaleci Onur Şen ile anlaşma sağladı.

 

Doğanspor, geçtiğimiz yıl Süper Amatör´de Kurtuluşspor forması giyen tecrübeli kaleci Onur Şen´i, Karadeniz Güvenspor´un forveti Hasan Sever´i ve 2 sezon önce Gençlergücü´nde forma giyen ortasaha oyuncusu Alaattin Serbest´i kadrosuna kattı.

ÖNEMLİ OYUNCULAR TAKIMA KAZANDIRILACAK

Süper Amatör Lig´in iyi kalecilerinden birini transfer ettiklerinin altını çizen Şube Sorumlusu Ali Matışlı; ?Onur kardeşimiz ile iyi bir transfere imza attık. Süper Amatör tecrübesi bulunan bir isim. Takımımıza katkı sağlayacağından şüphemiz yok. Takımımıza hayırlı olsun. Transfer komitemiz yoğun bir çalışma içerisinde ve önemli oyuncuları takımımıza kazandırdık. Yeni sezonda bu lige renk katacağız? dedi.

?HAZIRLIK DÖNEMİNE KADAR TRANSFERİ BİTİRMEK İSTİYORUZ?

Hasan ile Alaattin´in takıma önemli katkı sağlayacağını belirten Ali Matışlı, bu anlaşmanın her iki tarafa da hayırlı olmasını diledi. Matışlı, ?Şu ana kadar iç ve dış transferde önemli oyuncular ile anlaştığımızı düşünüyorum. Şu ana kadar anlaştığımız oyuncuların takımımıza çok iyi katkı sağlayacağına inanıyorum. Sezon hazırlıkları başlamadan transferi bitirmek istiyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    10263,97%0,54
  • DOLAR

    32,34% -0,05
  • EURO

    34,77% -0,03
  • GRAM ALTIN

    2388,12% -0,34
  • Ç. ALTIN

    3873,60% -0,14