www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞANSPOR´DA FİNAL HEYECANI

DOĞANSPOR´DA FİNAL HEYECANI

Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz, Süper Amatör hedefinde son 90 dakikaya girdiklerini belirterek, şampiyonluğa inandıklarını ifade etti.

 

Doğanspor´un Süper Amatör Küme´ye yükselmesi için son 90 dakika? Sarı Lacivertli temsilcimiz Pazar günü Yenişehir´de karşılaşacağı Soğukkuyu maçından 1 puan bile çıkartsa önümüzdeki sezon Bursa Süper Amatör Küme´de mücadele etme hakkı kazanacak.

 

?ŞAMPİYONLUĞA İNANIYORUZ?

Şampiyon olacaklarına inandıklarını ve takıma güvendiklerini belirten Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz; ?Soğukkuyuspor ile zor bir maç oynayacağız. İşi buraya kadar getirdikten sonra kazanmak istiyoruz. Benim takımıma güvenim sonsuz. Şampiyonluk için kurulmuş bir takımız. O yüzden zorlu final maçında rakibimizi taraftarlarımızın da desteği ile yenerek Play-Off grubu şampiyonu olmak ve Süper Amatör Kümeye yükselmek istiyoruz. Taraftarlarımız deplasmanlar başta olmak üzere hiçbir maçımızda takımımızı ve bizleri yalnız bırakmıyorlar. Bu hafta Yenişehir´de saat 15.00´te Soğukkuyusporla yapacağımız şampiyonluk mücadelemize tüm İnegöl halkını ve sporseverleri davet ediyoruz? şeklinde konuştu.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,50% 0,29
  • EURO

    34,79% 0,33
  • GRAM ALTIN

    2443,62% 0,22
  • Ç. ALTIN

    3980,20% 0,00