www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

DOĞANSPOR´DA HEDEF PLAY-OFF

DOĞANSPOR´DA HEDEF PLAY-OFF

Doğanspor Kulübü Başkanı Tahsin Semiz, ligde kalan son 2 maçı da kazanarak Play-Off´a kalmayı hedeflediklerini ifade etti.

1. Amatör Küme 5.Grup´ta mücadele eden temsilcimiz Doğanspor deplasmanda karşılaştığı Hüdavendigarspor´u 8-1 gibi farklı skorla yenerek, Süper Amatör Lig´e yükselme hedeflerini son haftalara taşıdı.

SON 2 VİRAJ

Maç sonrası açıklamalarda bulunan Doğanspor Teknik direktörü Ömer Bakay ?Zorlu iki maçımız kaldı. Birde oynamadan alacağımız 3 puanımız var. Bu iki maçı kazanıp, sonuna kadar zirveyi kovalamak istiyoruz. İki maçıda kazandığımız takdirde Play-Off oynama hakkı elde edeceğimizi düşünüyorum. Sakat oyuncularımız da iyileşmeye başladı. Herkesin ümidini kesmeye başladığı anlarda biz takım olarak en iyisini yapmak için mücadele verdik. Sabırla bekledik. Tekrar bir şansımız oldu. İki maçı da kazanıp, gerekirsePlay-Off´ta elimizden gelenin en iyisini yapacağız. Tüm camianın ve futbolseverlerin desteğini bekliyoruz. Bu yıl çok şanssız puan kayıpları yaşadık? dedi.

KAZANARAK KAYBETMELERİNİ BEKLEYECEĞİZ

Doğanspor Kulüp başkanı Tahsin Semiz ise, ?Hüdavendigarspor karşısında iyi mücadele ettik. Baştan sona üstün oynadığımız maçı farklı kazandık. Başta teknik heyet olmak üzere bütün oyuncularımızı kutluyorum. Grupta ilk 2´ye kalıp Play-Off oynamayıhedefliyoruz. Bunu başaracağımıza inanıyorum. Perşembe günü oynayacağımız Hürriyetspor maçı olumsuz hava şartları nedeni ile ileriki bir tarihe ertelendi. Hafta sonu karşılaşmamız gereken Ilgarspor ligden çekildiği için maç yapmadan geçireceğiz. Hafta sonu rakiplerimizin birbiriyle oynayacağı maçlarda bizim için önemli. Önce kendi maçlarımızı kazanıp, rakiplerimizin puan kaybetmesini bekleyeceğiz? ifadelerini kullandı.



  • BIST 100

    9809,64%0,96
  • DOLAR

    32,57% 0,26
  • EURO

    34,98% 0,03
  • GRAM ALTIN

    2456,42% 0,85
  • Ç. ALTIN

    3991,84% 0,00