www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğanspor´da Özmen Dönemi

Doğanspor´da Özmen Dönemi

Bursa 1.Amatör Küme ekiplerinden Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz, 2018-2019 sezonunda Melik Özmen ile anlaştıklarını açıkladı.

Yeni sezonda iddialı bir takım kurmak istediklerini ifade eden Doğanspor Başkanı Tahsin Semiz, son olarak Kurtuluşspor´da görev yapan disiplinli çalışması ile bilinen Melik Özmen´in kendilerini şampiyonluğa taşıyacak isim olduğunu düşündüğünü ve başarılı çalıştırıcı ile anlaşmalarının Doğanspor´u ileriye taşıyacağını ifade etti.

Doğanspor kulüp başkanı Tahsin Semiz ve yönetim kurulu üyelerinin hazır bulunduğu imza töreni Doğanspor tesislerinde gerçekleşti.

İmza töreni sonrasında başarılı teknik direktör Melik Özmen,?İnegöl´de mazisi en geniş ve başarıları tarih ile özdeşlemiş olan Doğanspor ile anlaşmış bulunmaktan dolayı çok mutluyum. Bana bu teveccühü gösteren kulüp başkanımız ve yönetim kurulumuza teşekkür ediyorum. Hedefleri olan bir antrenör olarak, hedefleri olan bir camia içerisinde bulunmak beraberinde başarıyı getireceğine inanıyorum. Yüreğimizde ve aklımızda taşıdığımız heyecan ve bilgi birikimini, kuracağımız kaliteli kadro ve antrenman devamlılığı ile en üst düzeye taşıyarak hedeflediğimiz bir üst lige tekrar döneceğimize inanıyorum. Yönetim kurulumuz ile fikir birliği içinde bulunarak mücadele gücü yüksek, oyunsal anlamda seyir zevki veren bir takım oluşturma gayreti içerisindeyiz. Oynadığı oyun ve doğru karakter yapısına sahip genç, dinamik, hedefi olan oyuncular ile örnek bir takım kurgusu oluşturmak birinci hedefimiz. Bu anlamda çalışmalarımıza şimdiden başladık. İnşallah yolun sonu şampiyonluk olur? dedi.

 

Haber ve Fotoğraf: Onurhan BAYRAKTAR



  • BIST 100

    9669,35%1,52
  • DOLAR

    32,59% 0,35
  • EURO

    34,85% 0,37
  • GRAM ALTIN

    2490,11% 0,24
  • Ç. ALTIN

    4182,30% 0,25