www.haberyorumgazetesi.com
www.haberyorumgazetesi.com

Doğanspor´dan Sağ Kanada Takviye

Doğanspor´dan Sağ Kanada Takviye

Süper Amatör Lig temsilcimiz Doğanspor, 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serdar Fışkınçiçek´i renklerine bağladı. Fışkınçiçek çıktığı ilk maçta fileleri sarsmayı başardı.

Doğanspor, iki sezondur Kafkasspor formasını başarıyla giyen 20 yaşındaki sağ kanat oyuncusu Serdar Fışkınçiçek´i transfer etti.  Pazar günü oynanan Gürsu Belediyespor maçında forma giyen genç oyuncu, Doğanspor´un ilk golünü kaydetti.

LİGİ ÜST SIRALARDA TAMAMLAMAK İSTİYORUZ

Doğanspor Başkan Yardımcısı Selim Saman ilk yarıyı şanssız bir şekilde geçirdiklerini belirterek, ?Ligin ikinci yarısında yönetim kurulumuz ve taraftarlarımızın da desteğiyle toplayacağımız puanlarla ligde kalacağımıza inanıyorum. Futbolcularımızın da gayretleri ve daha çok çalışmaları ile düşme potasından uzaklaşıp ligi daha üst sıralarda tamamlamayı hedefliyoruz. Herkes şunu bilsin ki Doğanspor, Süper Amatör Lig´den düşmeyecektir. Bu ligde kalıcı olacağız. Devre arasında takımımızı güçlendirmeye devam ediyoruz. Kafkasspor formasını başarıyla giyen Serdar Fışkınçiçek´i kadromuza dâhil ettik. Serdar´ın transferinde bizlere yardımcı olan, Kafkasspor Kulüp Başkanı Yücel Doğru´ya, yönetim kurulu üyelerine ve A Takım Antrenörü Aydın Ungan´a teşekkür ediyorum" dedi.

Haber ve Fotoğraf: M. Salih KAYGUSUZ

 



  • BIST 100

    9915,62%2,05
  • DOLAR

    32,46% -0,07
  • EURO

    34,72% -0,69
  • GRAM ALTIN

    2439,90% 0,16
  • Ç. ALTIN

    3999,24% 0,19